Sabah

TÜRK TELEKOM’DA BİLEK GÜREŞİ

Galatasara­y ile Başakşehir liderlik için Aslantepe’de kozlarını paylaşacak­lar. Takipçiler­i Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de yakından ilgilendir­en mücadeleni­n başlama düdüğü 19.00’da çalacak

- Mehmet ½[can mehmet o[can!sabah com tr

GOMİS ADEBAYOR sezon 26 kez rakip fileleri sarsan G.Saray’ın forveti 3 gol daha atarsa, ‘Süper Lig’de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu’ olacak. yıldızı ise ligde 6 gol attığı G.Saray’ın ağlarına bir gol daha gönderirse kariyerind­e en çok gol attığı takım sıralaması­nda Aston Villa’nın yanına Aslan’ı da yazacak.

MURAT ÖZBOSTAN

Avrupa’nın önde gelen liglerinin aksine kıyasıya bir zirve yarışının devam ettiği Süper Lig’de kalan 6 haftanın en önemli maçlarında­n biri bu akşam Seyrantepe’de oynanacak. Aralarında 2 puan fark olan Galatasara­y ile Medipol Başakşehir liderlik için Türk Telekom Stadı’nda kozlarını paylaşacak­lar. Kazananın büyük avantaj sağlayacağ­ı karşılaşma, şampiyonlu­k mücadelesi veren diğer ekipler Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de yakından ilgilendir­iyor. Bu maçtan çıkacak sonuç, 4 takımın da ligdeki kaderine direkt etki edecek. Saat 19.00’da başlayacak kritik maçı Halil Umut Meler yönetecek.

gerçek var ki bu maçın dinamikler­ini Gençlerbir­liği belirledi. Galatasara­y, Ümit Özat’ın ekibine yenilmese bambaşka bir tabloyla karşı karşıya olacaktık. Şimdi ise

dahi Başakşehir’e avantaj getireceği bir görüntü var. Fenerbahçe­liler de Beşiktaşlı­lar da Galatasara­y galibiyeti­ni

Geçen hafta deplasmand­a düşme hattındaki G.Birliği’ne yenilerek büyük yara alan G.Saray, taraftarın­ın desteğiyle kazanmayı hedefliyor. Son 3 maçını kazanan Başakşehir ise liderliği sarı-kırmızılı rakibine bırakmak istemiyor.

Başakşehir’e tercih ediyorlar. Böyle bir atmosferde maçın heyecanlı geçeceği kesin. Galatasara­y’ın iç sahadaki kuvveti malum, taraftar gücüyle avantajlı. İlk yarı direnebili­rse Başakşehir’in şansı olur. Bir de konusu var. Protesto edilecekmi­ş. Ben bunu anlamıyoru­m.

Eğer tribünler Arda’nın üzerine oynarsa, bu Başakşehir’in avantajına olur.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye