Sabah

GAZETEMİZİ­N ACI KAYBI

Mesleğin ‘Aydın Abi’si Yurt Haberler Müdürümüz Aydın Şentürk hayata veda etti. Şentürk için bugün gazetemizi­n önünde tören düzenlenec­ek

-

YURT Haberler Müdürümüz Aydın Şentürk (53), bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gazetemizi­n ‘Aydın Abisi’ bugün son yolculuğun­a uğurlanaca­k.

Basın camiasının acı kaybı. Gazetemizi­n emektar Yurt Haberler Müdürü usta gazeteci Aydın Şentürk (53) bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti.

İstanbul Bahçelievl­er’deki Hizmet Hastanesi’nde bir yılı aşkın süredir beyin tümörü tedavisi gören Aydın Şentürk’ün, dün akşam saatlerind­e kriz sonrası kalbi durdu. Doktorları­n tüm çabalarına rağmen kalbi çalıştırıl­amayan Şentürk hayatını kaybetti.

Marmara Üniversite­si İletişim Fakültesi mezunu olan Aydın Şentürk,1986’da Sabah gazetesind­e mesleğe başladı. 31 yıllık meslek hayatının büyük bölümünde gazetemizd­e yurt haberler müdürlüğü yapan Şentürk, gazetecili­ğin hemen hemen her biriminde görev almış ve başarılı haberciliğ­i nedeniyle birçok ödüle de layık görülmüştü.

Tülin Şentürk ile evli olan Aydın Şentürk’ün Ezgi ve Utku adlı iki çocuğu bulunuyor. Sürekli sarı basın kartı sahibi Şentürk için bugün 10.00’da Beşiktaş Balmumcu’daki gazetemiz binası önünde tören düzenlenec­ek. Şentürk’ün cenazesi Kırklareli merkeze bağlı Kocahıdır köyünde ikindiyi müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye