Sabah

ª öldüren Nez!. İnsanlığı bir kez daha

-

Nez, adlı artık şöhretini yitirmiş Hatun, kendisini üne kavuşturan sağlayan ve milyonlar kazanmasın­ı memur adamın oğlunun evine haciz ları göndermek için çırpınıyor­muş. Haberi dün gazetemde okurken, insanlığım­dan utandım. en güzel Bu ülkenin gelmiş geçmiş alaturka ara kulüplerin­den birini, artık saymaz beske dönmüş Günay’ı da işletiyor sak, sonuncusu Q Caz Bar’ı Çırağan du, M. Ali Açılmış. Kulüp, bölü Oteli’ndeydi. Sarayın zindan

M. münde.. Harika müzik yapıyordu vardı.

Ali. Çok da iyi müşteriler­i

Bir gün bana telefon etti.

Nez “Yahu mutlak gelmelisin. dans edi diye bir kız var. Harika yor. Yepyeni bir tarz. Müthiş..” Gittim ki, az bile demiş. Harika üstü bir kız Nez.. Seyre doyamıyors­u çalış nuz.. Yazdım.. M. Ali, devamlı o zaman tırdı. Başta bizim gurubun çıkan fevkalade etkili dergisi yer Aktüel, röportajla­rının çıkmadığı kavuş kalmadı. Nez müthiş bir üne tu. Benim de adım çıktı, dedikodula etti” ra karıştı. “Nez’i Hıncal meşhur diye.. geldi. Uzatmayalı­m.. Yaz sezonu göre, M. Çırağan’la yaptığı anlaşmaya denize biti Ali, kulübü yazları sarayın şik bahçesine taşıyor..

Her şey hazırlandı. Davetiyele­r dağıtıldı. Açılış Nez’le yapılacak.. Nez Tüm İstanbul sosyetesi orda.. arıyor, ortada yok.. M. Ali telefonla bekle.. Ne cep açılmıyor. Bekle Allah

Nez var, ne haber.. saatte şov

Şovsuz açıldı kulüp.. İki mu bulunur?. ortaya Sonra öğrendik. O devirde ve herke çıkan ve parası ile her şeyi

8zan, si satın almayı deneyen &em Nez’i de ayartmış. iyi Ayartır. Profesyone­lsin. Daha para, daha iyi imkân, gidebilirs­in. haber verir. Ama giderken İNSAN bir Sadece senin çökertme üzerine kurulmuş bir açılışı hakkın var mı?.

.endisini yaratan adama bunu yaptı Nez!.

M. Ali tansiyon hastasıydı. Eşi Esen Bir gece düştü ve kaldı. Açılmış daha sonra oğlu Mehmet

Geriye ile trafik kazasında öldü.

Ali’nin bir tek küçük Ali Açılmış kaldı. kalan geliri de, anne ve babasından yetim maaşıydı.

Nez işte bu maaşa haciz koydur ev muş.. Yetmemiş.. Şimdi Ali’nin üç beş adresini arıyormuş ki, ordaki haraç parça eşyayı toplayıp götürsün, mezat sattırsın.

Ali mesaj atmış Nez’e.. “İnsan Ne olur bunu düşmanına yapmaz.

Nez Abla” maaşımdaki blokeyi kaldır diye..

Onu Nez yapan, bugün neye sağla sahipse, hepsine sahip olmasını bunu yapa yan adamın yetim oğluna mi, siz na “İnsan” denir mi, denmez karar verin sevgili okurlar!.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye