Sabah

BİRAZ SAYGI )Ņı Œae

Antalya’da protesto edilen Kamerunlu yıldıza destek veren Sergen Yalçın, “Eto’o üst düzey bir oyuncu. Bu, profesyone­l bir iş. Bir gün burada, öbür gün başka takımda oynarlar. Gereksiz bir tepkiydi” dedi A.Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Eto’o’ya

-

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, oyuncuları­ndan Samuel Eto’o’nun, geçen hafta Antalya deplasmanı­nda rakip takım taraftarla­rı tarafından protesto edilmesine tepki gösterdi. Devre arasında Antalyaspo­r’dan transfer ettikleri Kamerunlu yıldızın önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Yalçın, “Eto’o kariyeri çok yukarıda olan, üst düzey bir oyuncu. Bugün Rusya, tanıtım kampanyası­nda kullanmak için Eto’o’yu çağırıyor. Oyunculara biraz saygı duymak lazım. Türk olsun, yabancı olsun, çocuklar çıkıyor, ellerinden gelen mücadeleyi yapıyorlar. Bir gün burada oynarlar, öbür gün başka takımda oynarlar. Bu profesyone­l iş. Her oyuncu bir yerlerde tabii ki mücadele edecek. Sonuçta oyuncuları­n geçim kaynağı bu iş. Bana göre sağlıksız bir tepkiydi. Gerek yoktu” dedi.

 ??  ?? Antalyaspo­rlu taraftarla­r, geçen Pazar günü oynanan ve golsüz biten Atiker Konyaspor maçında eski oyuncuları Samuel Eto’o’yu sahaya sahte dolar atarak protesto etmişti.
Antalyaspo­rlu taraftarla­r, geçen Pazar günü oynanan ve golsüz biten Atiker Konyaspor maçında eski oyuncuları Samuel Eto’o’yu sahaya sahte dolar atarak protesto etmişti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye