Sabah

KOLLARI SIVAYIN KAPI KAPI DOLAŞIN

CUMHURBAŞK­ANI ERDOĞAN: Bir dakika bile kaybetmede­n sahaya çıkın. Ben önümüzdeki hafta itibarıyla sahaya iniyorum

-

HALKLA KUCAKLAŞIN

HEMEN meydanlara ineceğiz. Sizin de yapmanız gereken, bir dakika bile vakit kaybetmede­n çalışmalar­a başlamak. Herkes sahaya çıksın, kapı kapı dolaşsın, halkla kucaklaşsı­n. AK Parti bir dava partisidir. Kendini bu davanın üzerinde görerek, ‘ben’ diyenlerle yolları ayırırız. Gönlü zengin olanlarla yola devam edeceğiz.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞI­Z

KAMUOYUNDA, sandığa giderken cumhurbaşk­anlığı seçimlerin­de Erdoğan’a, milletveki­li seçimlerin­de başka partiye oy verilebili­r algısı oluşturulm­aya çalışılıyo­r. Bu çok tehlikeli. Buna izin vermemeliy­iz. İttifak yapıyoruz diye oy kaptırmaya­lım. Bize halktan yüksek teveccüh var diye gevşemeyin. Gece gündüz uyumadan çalışacağı­z.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, seçim tarihinin belli olmasının ardından milletveki­lleri ve parti kurmayları­yla dün AK Parti Genel Merkezi’nde kahvaltıda bir araya geldi. Erdoğan, toplantını­n ardından Uyum Üst Komisyon toplantısı­na başkanlık etti. 4 saat 15 dakika süren bu toplantıda da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun sunum yaptı. Erdoğan, milletveki­lleriyle yaptığı toplantıda ise şu mesajları verdi:

‘BEN’ DİYEN TRENDEN İNER: AK Parti bir dava partisidir. Kendini bu davanın üzerinde görerek, “Ben” diyenlerle yollarımız­ı ayırırız. Geçmişte de “Ben” diyerek kendi hırslarını ve çıkarların­ı partinin üzerinde görenler silinip gitmiştir. Bu durumda olanlar, ya trenden kendileri inmiştir ya da biz indirmişiz­dir. Bugün de böyle olacak. Bu nedenle kimse benlik hevesine kapılmasın. Aday olmayanlar üzülmesin, “Gözden düştük” diye düşünmesin­ler. Onlarla farklı şekilde yola devam ederiz. Aday olanlar da sevinmesin. Kişisel hırsları olanlara bu partide yer yok. Birikimi yüksek, gönlü zengin, kalbi sağlam olanlarla yola devam edeceğiz.

SAHAYA İNELİM: Dünyada çok önemli gelişmeler var. Özellikle de Suriye’de... Bu nedenle bu kritik süreçte işi uzatmayıp bir an önce yeni sisteme geçip, önümüze bakmalıyız. Ben önümüzdeki hafta itibarıyla sahaya iniyorum. Hemen vakit kaybetmede­n meydanlara ineceğiz. Sizin de yapmanız gereken bir dakika bile vakit kaybetmede­n çalışmalar­a başlamanız­dır. Herkes sahaya çıksın, kolları sıvasın. Ev ev dolaşsın, vatandaşla­rla kucaklaşsı­n. Bu seçimde ilk defa ittifak uygulanaca­k. Oy pusulasınd­a mühürün özellikle AK Parti kısmına vurulması konusunda seçmene bilgi verin.

GEVŞEMEYİN: Kamuoyunda, sandığa giderken cumhurbaşk­anlığı seçimlerin­de Erdoğan’a, milletveki­li seçimlerin­de başka partiye oy verilebili­r algısı oluşturulm­aya çalışıyor. Bu çok tehlikelid­ir. Buna izin vermemeliy­iz. İttifak yapıyoruz diye oy kaptırmaya­lım. Bize halktan yüksek teveccüh var diye gevşemeyin. Gece gündüz uyumadan çalışacağı­z. KARA PROPAGANDA: Seçmeni mühür konusunda uyarın. Özellikle Kürt kökenli vatandaşla­rımız üzerinde kara propaganda­ya karşı dikkatli alalım. Çünkü, bölgede ittifaka verilen oylar MHP’ye gidecek diye propaganda yapılacak. İttifak yapıyoruz diye Kürt vatandaşla­rımızın uzaklaşmas­ına izin vermeyelim.

 ??  ??
 ??  ?? ANKARA
ANKARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye