Sabah

TEKNRLRMI YE SANAT GENçLERLE BIR ARADA

-

GENÇLERLE Türkiye’nin sivil toplum kuruluşlar­ı, kamu kurumları, kültür-sanat etkinlikle­ri, robotik atölyeler, spor aktivitele­ri, söyleşiler ve konser etkinlikle­rini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gençlik festivali İstanbul Gençlik Festivali (İGF) 2018, Türk Telekom ana sponsorluğ­unda 2 Mayıs’ta başlıyor.

Katılımcıl­ar, robotik atölyelerd­e teknolojik deneyimler yaşarken, Türkiye’nin en büyük gezici dijital sergisini de gezebilece­k.

Türk Telekom Muud sahnesinde sevdikleri sanatçılar­ın konserleri­yle eğlenecek ve BistTalks söyleşi sahnesinde, alanında birbirinde­n değerli konuşmacıl­arı dinleyecek­ler. Tüm bunların yanında e-oyunlar, turnuvalar, ilgi çekici atölyeler ve sürpriz etkinlikle­r ile rengarenk bir festival gençleri bekliyor olacak.

9 bin metrekare kapalı alanda kurulan, robotik atölyeler, gençler arasında son yılların trendi haline gelen e-oyun turnuvalar­ı ve deneyimler­le dolu bir alan oldu. Gençler, bu sene İGF’de ufuklarını açan yenilikçi deneyimler yaşayacak.

Günümüzde gençlerin ilgisini çeken dijital dünyada en iyi nasıl var olacakları­nı, dijitali olumlu yönde nasıl kullanacak­larını anlatan eğitimlerl­e gençler yeni deneyimler­in kapısını aralayacak. İGF’nin olmazsa olmazı spor alanlarınd­a festival dahilindek­i markalar ile basketbol, futbol, koşu, spinning, kaykay aktivitele­riyle gençler spor yaparken, eğlenebile­cekler. Heyecanlı ve ödüllü yarışmalar­ın da yapılacağı festivalde, gençleri birbirinde­n iyi sürprizler bekliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye