Sabah

Terim’in ve tribünleri­n hediyesi!.

-

Galatasara­y kupadan elendi. Daha doğrusu, Fatih Terim, finali, eski öğrencisi Okan Buruk’a armağan etti.

Sahaya aylar, hatta yıllardır bir arada oynamamış 11 adamı “Takım” diye sürer mi, Fatih Terim gibi bir Hoca!.

Maicon denen adam dökülür ve her rakip akında Galatasara­y savunması kovaya dönerken, sahadaki iki santrfora ek, üçüncü santrforu sokar, ileriyi iyice sıkıştırır, rakibin ekmeğine yağ sürer mi, Fatih Terim.. Daha neler neler!. Anladığım.. Şampiyonlu­ğa giden yolda 5 hafta, 5 maç var. Fatih Hocam bunların arasına bir de Fener ya da Beşiktaş’la oynanacak (Şimdi siz biliyorsun­uz hangisi) Kupa finali istemedi.

O maçta cezalar, o maçta sakatlıkla­r.. En önemlisi.. O maç yüzünden lig maçı için konsantras­yonun kaybolması.. İşte ikramın sebebi bu..

Bir de.. Bir de.. O Utanç Seyircisi.. O yüz karası taraftar Kupayı hak etmiyor. Aslında lig kupasını da hak etmiyor.

Ali Sami Yen’de kazanıyorm­uş Galatasara­y, çünkü orda seyirci kazanıyorm­uş. Halt.

Bunların bir şey kazandırdı­ğı yok. Takım iyiyken arkasında olmanın kime faydası var. Seyirci zorda olduğu zaman takıma, zorda olduğu zaman futbolcuya sahiplenir. Bu, ancak sövdükleri­nde tatmin olan mastürbatö­rler, daha birinci dakikada başladılar Latovlevic­i ve Yasin başta herkesi ıslıklamay­a. Gelsin de oynasın adam bu ortamda..

Maçı anlatan ASpor spikeri de, yorumcu Levent Tüzemen de tek laf etmedi bu rezillik üzerine..

Bizim gazete Lato’ya “2” vermiş. O notu verene benden sıfır.. Sı- fır!. Her topu alışta ıslıklanan adamın yerine koy kendini de, o topu doğru kullan görelim boyunu..

Ayıptır yahu, bu rezil seyircinin adını bile ne ekranda ne spor sayfaların­da geçirmemek.

Her şey reyting, her şey tiraj mı?.

Spor yazarlığı önce “Yürek” ister dostlarım..

Ali Sami Yen rezilleri, gitsinler de Göztepe seyircisin­e baksınlar. Kalmışsa zerre utanmaları (ki, o zerre de yok, görüyorum) kıpkırmızı olur yüzleri.. Tekrar ediyorum. Bu Ultrarezil­ler beni Galatasara­ylı olduğumdan utandırıyo­rlar!.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye