Sabah

Bunun adı ihanet!

-

kendini bilmez Fenerbahçe taraftarla­rı adeta takımların­a ihanet etmek için yarışa girdiler. Beşiktaş maça üstün başlamış 30. dakikaya kadar pozisyon bulamasala­r da oyunu kendi kontroller­inde geçirmişle­r. Fenerbahçe derbilerde­ki alışılmış ofansif yetersizli­ği ve ilk maçtaki avantajını göz önüne alarak takım savunmasın­ı ön plana çıkarmıştı. Alan daraltıp Mehmet Topal ve Josef de 4ouza gibi garantili sağlam ön liberolar olunca ve Nabil

Dirar ile Aatif defansif görevlerin­i iyi yapınca Beşiktaş pozisyon bulamıyord­u. 1epe’nin hem de takımı oyuna hükmederke­n kendisini göz göre göre attırması senelerin deneyimli profesyone­linin takımını adeta sabote etmesiydi. Bu dakikadan sonra da saha içi dengeleri tamamen Fenerbahçe lehine gelişti.

Bu sefer Fenerba hçe’nin kendini bilmez bazı taraftarla­rını sabotajı başladı. 7odafone Park’ta oynanan ilk maçın skorunda Fenerbahçe’nin önemli bir avantajı vardı. Rakip 60 dakika 10 kişi oynayacak. Böyle bir durumda takımların­ı destekleyi­p keyif alacakları­na, korner atışlarınd­a sahaya yabancı madde yağdırmaya başladılar. 7e bunu defalarca tekrarladı­lar.

Ne hakem Mete Kalkavan’nin yardımcıla­rıyla ortada toplanması ne de Fenerbahçe­li futbolcula­rın ne yapıyorsun­uz serzenişi hiçbir şey ifade etmedi.

Bir de bunun üstüne Beşiktaş kulübesini­n önündeki olayların ve teknik direktör Şenol Güneş’in başına isabet eden yabancı madde ile başının yarılması eklenince hakem Mete Kalkavan ve yardımcıla­rı soyunma odasına gidip aradan bir süre geçtikten sonra da maçı tatil ettiklerin­i bildirdile­r. Şenol Güneş’e de çok çok geçmiş olsun.

Fenerbahçe o kadar büyük bir yara aldı ki telafisi mümkün değil. Finalist olacakken kupadan elenmiş olacak.

Yazık değil mi Fenerbahçe kulübüne. Bunları yapmaya ne hakkınız var kendini bilmezler.

Her türlü skor avantajına sahip olan Fenerbahçe bazı kendini bilmez taraftarla­rı tarafından sabote edildi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye