Sabah

Evli profesörde­n terk eden sevgiliye bıçak

Kayseri’de evli ve bir çocuk babası 48 yaşındaki profesör, kendisini terk eden 37 yaşındaki ilaç mümessili sevgilisin­i karnından ve bacağından bıçakladı

- Ali ALTUNDAŞ

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatolo­ji Kliniği’nde görev yapan evli ve bir çocuk babası 48 yaşındaki Prof. Dr. Fuat Duygulu, zaman zaman tanıtım için gelen ilaç mümessili 37 yaşındaki Sibel İşçi ile yasak aşk yaşamaya başladı. Ancak Sibel İşçi bir süre önce Fuat Duygulu’yu terk etti. Bekâr olan genç kadınla ilişkisini sürdürmek isteyen Duygulu’nun barışma çabaları ise sonuçsuz kaldı. Prof. Duygulu’nun tüm barışma isteklerin­i geri çeviren İşçi, önceki gün spor yapmak için Kadir Has Kongre Merkezi’ne gitti. Fuat Duygulu da bir kez daha görüşmek için merkezin önüne giderek beklemeye başladı.

Bir süre sonra sporunu bitiren Sibel İşçi, salondan çıkınca karşısında Duygulu’yu buldu. Konuşmak istediğini söyleyen adam, bir kez daha barışma teklifinde bulundu. Ancak İşçi yine reddetti. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanı­n ardından yanında getirdiği bıçağı çıkaran Prof. Fuat Duygulu, genç kadını karnından ve bacağından bıçakladı.

Olay yerine çağrılan ambulansla profesörün çalıştığı hastane olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan genç kadın burada tedavi altına alındı. İç organ yaralanmas­ı ve aşırı kan kaybı yaşayan Sibel İşçi, yoğun bakım servisine alındı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan Profesör Fuat Duygulu, poliste susma hakkını kullandı. Emniyettek­i işlemleri tamamlanan Duygulu, adliyeye sevk edildi.

 ??  ?? Prof. Dr. Fuat Duygulu gözaltına alındı.
Prof. Dr. Fuat Duygulu gözaltına alındı.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye