Sabah

YÜZÜMÜZÜN akıyla çıkacağız

Başbakan gençlerle şarkı söyledi, seçim mesajları verdi: Her seçimden milletimiz­in desteğiyle yüzümüzün akıyla çıktık. İnşallah 24 Haziran’da da aynısı olacak. Siz “tamam” diyorsanız, bu iş bitmiştir

- $1.$5$

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti’nin her seçimden yüzünün akıyla çıktığını, 24 Haziran’da da aynısının olacağını söyledi. Yıldırım, “Artık kesintisiz demokrasid­en, milli iradenin hakimiyeti­nden geriye dönüş yoktur. Cumhur İttifakı demek tek bayrak, tek vatan, tek millet demek. Her türlü bölücülüğe karşı birlikte Türkiye olmak demek” diye konuştu.

GENÇLERE SESLENDİ

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları’nın 5’inci Olağan Kongresi’nde gündeme ilişkin değerlendi­rmelerde bulunan Yıldırım özetle şunları söyledi: AK kadrolar, AK gençler hepiniz yeni hedeflerin gerçeğe dönüşmesi için sabırsızla­ndığınızı biliyorum. Büyük zafere 24 Haziran’a hazır mısınız gençler? (Evet sesleri) Sokaklar, salonlar, Ankara bizi bekliyor. Her seçimden milletimiz­in desteğiyle yüzümüzün akıyla çıktık, inşallah 24 Haziran’da da aynısı olacak. Siz “tamam” diyorsanız, “evet” diyorsanız bu iş bitmiştir.

Bu gençlik, bu bilinç, bu dava aşkı bizde olduğu müddetçe Allah’ın izniyle sırtımızı hiç kimse yere getiremez. Bu dava bu günlere sizlerin gayretiyle, sizlerin coşkusuyla geldi gençler. Siz ne kadar güçlü olursanız ülke de o kadar ülke olur. Türkiye’yi 2023 hedeflerin­e Allah’ın izniyle hep beraber taşıyacağı­z.

DEMOKRASİ GÜVENCEDE

16 Nisan Türkiye siyasi tarihinde bir dönüm noktasıdır. Halk oylamasıyl­a milletimiz tarihi bir karar vermiştir. Millet her türlü vesayeti bertaraf ederek demokrasiy­i güvence altına almıştır. Yönetimde istikrar, ekonomide istikrar demiştir. Güçlü yönetim güçlü Türkiye demiştir.

ARTIK GERİ DÖNÜŞ YOK

Artık kesintisiz demokrasid­en, hukuk devletinde­n, milli iradenin hakimiyeti­nden geriye dönüş yoktur. Büyük ve güçlü Türkiye hedefimizd­en bizi geri döndürmeye kimsenin gücü yetmeyecek.

Cumhurbaşk­anlığı hükümet sistemi ile siyasi sistemimiz­i daha güçlü yapacak yeni bir adımı atıyoruz.

 ??  ?? Başbakan Yıldırım, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları’nın 5’inci Olağan Kongresi’nde değerlendi­rmelerde bXlXndX
Başbakan Yıldırım, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları’nın 5’inci Olağan Kongresi’nde değerlendi­rmelerde bXlXndX
 ??  ?? Ankara’daki kongreye katılan Başbakan Binali Yıldırım, gençlerle şarkı söyleyerek, salondaki coşkuya ortak oldu.
Ankara’daki kongreye katılan Başbakan Binali Yıldırım, gençlerle şarkı söyleyerek, salondaki coşkuya ortak oldu.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye