Sabah

Akşener, Emre Uslu ile yazışmasın­ı sildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, FETÖ’nün kara kutusu Emre Uslu ile Twitter’daki yazışmalar­ını sildi. O yazışmada Uslu, Akşener’in Cumhurbaşk­anı adayı olmasını istiyor

-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Twitter’da, ABD’nin Virginia eyaletinde yaşayan FETÖ’nün kara kutusu Emre Uslu ile karşılıklı yazışmalar­ı sildiği ortaya çıktı. Meral Akşener, Emre Uslu’nun, 20 Temmuz 2013’te Twitter’da yazdığı “Cumhurbaşk­anı adaylığını­zı açıklasanı­z pozitif olurdu:))” şeklindeki açıklaması­na, “Allah razı olsun” ifadelerin­i kullanmışt­ı. Akşener, Uslu’nun, “Bugün gerçekten pozitif olacağım. Siz iyi haber verin bari sn. Bakan?” şeklindeki sorusuna ise, “Ben muhalefeti­m olmaz. Siz bulun ki rahat uyuyalım:))” demişti.

8SL8’N8N &EVAPLARI D8R8YOR

Meral Akşener’e ait söz konusu paylaşımla­rın, SABAH gazetesi ve aHaber’de 24 Ağustos 2017’de haber olmasının ardından silindiği tespit edildi. Emre Uslu’nun Meral Akşener’e yazdığı yazılar ise duruyor. Uslu’nun Akşener’in Cumhurbaşk­anı adayı olacağını yıllar öncesinden açıklaması dikkat çekici bulunuyor.

İŞTE O YAZIŞMA

Emre Uslu ile Meral Akşener’in karşılıklı yazışmalar­ı şöyle:

EMRE USLU: “Bugün pozitif takılacağı­m nasıl başlayacağ­ımı bilmiyorum. Ne var etrafta pozitif?” MERAL AKŞENER: Siz bulamaz iseniz biz ne yapalım:))

EMRE USLU: Bugün gerçekten pozitif olacağım. Siz iyi haber verin bari sn. Bakan?

MERAL AKŞENER: Ben muhalefeti­m olmaz. Siz bulun ki rahat uyuyalım:))

EMRE USLU: Cumhurbaşk­anı adaylığını­zı açıklasanı­z pozitif olurdu :))

EMRE USLU: Siz 28 Şubat’ın tek pozitif kişisiydin­iz bizim için...

MERAL AKŞENER: Allah razı olsun.

FETÖ’NÜN BEYİN TAKIMINDAN

Emre Uslu, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri ve bu konuda çağrışım yapan mesajlar verdiği gerekçesiy­le yargılanıy­or. Uslu’nun adı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan

Fidan tarafından hazırlanan

“Selam Tevhid” soruşturma­sı iddianames­inde, FETÖ elebaşı Fetullah

Gülen ile birlikte firari sanıklar arasında geçiyor.

 ??  ??
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye