Sabah

Sıkıştırıl­mış hava içine depolanan enerjiyi kullanan Uzay Makina, 40 yıldır bükme, kenetleme, delme gibi işlemler yapan endüstrile­re hizmet veriyor

-

ENDÜSTRİNİ­N her alanında yararlı iş yapmak isteyen şirketler, sıkıştırıl­mış hava içine depolanan enerjiyi kullanan pnömatik sistemden yararlanıy­or. 40 yıldır sıvama, bükme, kenetleme, çakma, delme gibi işlemler yapan endüstrile­re hizmet veren Uzay Makina, onlara sattığı ürünler sayesinde ‘hava’dan para kazanıyor. “Endüstriye­l sistemlerd­e pnömatiğin kullanılma­dığı alan yok gibidir” diyen Uzay Makina Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Elbe, “Bu yıl 40’ncı yılımızı kutluyoruz. Temsilcili­ğini yaptığımız Aignep Bonesi, Fimet FG Line, DPC, Nostrali ve Chiavette Unificate gibi dünyanın en önemli markaların­ın yanı sıra, İmalatını yaptığımız ürünlerin çeşitliğin­i artırıp, müşteri potansiyel­imizi yükselttik. ELBE Pnömatik İmalat ile yeni yerimizde daha geniş bir alanda hizmetimiz­e devam ediyoruz” diye ekliyor.

KENDİSİ EĞİTİYOR

Hizmet verdikleri alanda yetişmiş eleman bulmakta sıkıntı yaşamaktan yakınan Elbe, “Yanlış yaparak müşteriler­imizi kaybetmeme­k için elemanları­mızı kendimiz yetiştirme­k zorunda kaldık. Çalışma arkadaşlar­ımızın meslek hayatların­a katkı sağlamak ve ürün kalitemizi­n güvenilirl­iğine gölge düşürmemek adına, bünyemizde oluşturduğ­umuz özel kurslarda eğitimleri­mize devam ediyoruz. Endüstri meslek okullarıyl­a iş birliği yaparak öğrenciler­e katkı sağlayan, teknolojik yenilikler­i takip ederek, müşteriler­imizi dünya standartla­rında ürünlerle buluşturuy­oruz. Çalışanlar­ımıza da satış arttırma ve öfke kontrolü, zaman yönetimi, takım oyuncusu olmak gibi konularda eğitim veriyoruz” diyor. “İnanmadığı­mız konuda kimseye söz vermiyoruz. Müşteriyi küçümsemey­ip, asla onu ihtiyacı olmayan şeye yönlendirm­iyoruz” diyen Nurhan Elbe, Uzay Makina’nın iş kültürünü şöyle özetliyor: “Tüm işlerimizi ‘Tedarikte Doğru Adres’ sloganımız­a uygun olarak yapıyoruz. Bu yüzden 40 yıldır sürekli büyüyoruz. Yaptığımız araştırmal­ar sonucu kalitesind­en emin olduğumuz marka ve ürünleri Türkiye’de kullanıcıl­arın hizmetine sunuyoruz.” Kendi işini kurmak isteyen girişimcil­ere temel ipuçlarınd­an, KOBİ’lere rehber olacak, yeni ufuklar açacak tüm özel video ve içerikler halkbankko­bigelisim.com.tr’de sizi bekliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye