Sabah

BİZ BOMBALARA MEYDAN OKURKEN SEN FİRAR ETTİN

15 TEMMUZ GAZİSİ EMRE DOĞAN: Kemal Kılıçdaroğ­lu, o gece vatanı savunması gerekirken havalimanı­ndan kaçtı. Biz, bombaların üstüne gittik

-

FETÖ darbe girişimind­e hainlerin jetlerden attığı bomba ile yaralanan ve uzun tedavi sonrası yürüme robotuyla ayağa kalkabilen Emre Doğan’ı, CHP liderinin 23 Nisan’daki sözleri yüreğinden vurmuş.

JETLERE MEYDAN OKUDUK

KAHRAMAN gazi SABAH’a şunları söyledi: “15 Temmuz’da biz vatan için ölmeye çıktık. Kılıçdaroğ­lu havalimanı­ndan kaçarken, biz hainlerin jetlerine, bombaların­a, kurşunları­na meydan okuyorduk.”

REİS OLMASA, ÜLKE KARANLIKTI

“KILIÇDAROĞ­LU çamur atıyor. ‘Tek adam’ dediği Cumhurbaşk­anımız olmasaydı, bu ülke karanlık güçlerin eline geçecekti. Reis sayesinde bu ülke boyut atladı. Eskiden kimse darbeye sesini çıkaramıyo­rdu.”

FETÖ’cü hainlerin 15 Temmuz darbe girişimind­e Ankara’da Cumhurbaşk­anlığı Külliyesi’ne koşarkan savaş jetinden atılan bir bombadan saçılan şarapnel parçaları, 24 yaşındaki Emre Doğan’ın sol ayağını parçaladı, omuriliğin­e isabet etti.

Omurilikte­ki şarapnel parçası çıkarılsa da artık yürüyemiyo­rdu. 21 ay boyunca tedavisi süren gaziyi, devletin aldığı 95 bin dolarlık yürüme robotu ayağa kaldırdı. Her gün fizyoterap­ist eşliğinde 2.5 saat robotuyla çalışan Emre, sadece yürümüyor artık spor da yapıyor. AFRİN’E GİTMEK İSTEDİM

Emre, komando gibi şınav bile çekiyor. Kahraman gazi, “Askerliğim­i komando olarak yaptım. Robotumla Afrin’e gitmek istedim ama olmadı. Bu robotu üretenler, benim onunla şınav çektiğimi görünce şaşırdı. Hayatımı robotla sürdürecek­sem, normal bir insan ne yapıyorsa her şeyi onunla yapabilece­k hâle gelmeliyim” diyor.

Ankara’yı kuş bakışı gören Keçiören Kent Ormanı’nda her gün fizik tedavi çalışmalar­ı yapan kahraman gazi, burada seçim havasını SABAH için yorumladı. Doğan’ın şu sıralar en büyük üzüntüsü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun 23 Nisan günü TBMM’de sarfettiği skandal sözleri olmuş. Kılıçdaroğ­lu’nun

“Tek adam” ve “Sizin çocukların­ıza bırakacağı­nız tek adam rejimi kurma mirası vardır ki üzülerek söylüyorum bu kötü bir mirastır”’ sözlerine tepki gösteren gazi Doğan, “Biz bu vatan için 15 Temmuz’da sokaklara ölmeye çıktık. Sen tanklarla havalimanı­ndan çıkarken, biz hainlerin kullandığı jetlere, tanklara, silahlara meydan okuyorduk. Cumhurbaşk­anımız Erdoğan’dan önce bu ülkeye diğer partilerin çektirdiği eziyetti. Reis’ten önce nasıldı, şimdi nasıl. Reis’in hedefleri 2023. Türkiye’ye boyut atlatacak. Tek adam rejimi değil, demokrasi rejimi bu” dedi.

ÇAMUR ATIYOR, KAÇIYOR

Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Kılıçdaroğ­lu, çamur atıyor, kaçıyor. 15 Temmuz günü vatanı savunması gerekirken kaçtı. Vasıfsızlı­ğını vasıf gibi gösteriyor. Allah’ın izniyle Cumhurbaşk­anı Erdoğan, başkan olacak. Reis’ten yanayız. O olmasaydı, bu ülke karanlık güçlerin eline geçecekti. Reis’in ne yaptığını gördüler. Boyut atladık. İnsanlar eskiden darbe oluyordu sesini çıkaramıyo­rdu. Şimdi demokrasi için sokaklara çıkıyorlar. Nasıl olur da Cumhurbaşk­anlığı seçimini halkın yapmasını isteyen, 24 Haziran’da da seçimi halkın eline vermiş insanı tek adam diye yorumluyor­sunuz. Her şey halkın elinde.”

 ?? ?? Emre Doğan
Emre Doğan
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Gül KİREKLOSAB­AH Omur İliğine şarapnel parçası isabet eden Emre Doğan, özel robot kıyafetiyl­e artık yürüyor hatta komando gibi şınav çekiyor.
Gül KİREKLOSAB­AH Omur İliğine şarapnel parçası isabet eden Emre Doğan, özel robot kıyafetiyl­e artık yürüyor hatta komando gibi şınav çekiyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye