Sabah

HABERİN LİDERİ 7 YAŞINDA

Birinciliğ­ini 41 aydır aralıksız sürdüren, Türkiye’nin lider haber kanalı aHaber 7’nci kuruluş yıldönümün­ü İstanbul’da kutladı

-

41 aydır haber kanalları arasında birinci olan aHaber, 7’nci kuruluş yıldönümün­ü özel bir programla kutladı.

Türkiye’nin lider haber kanalı aHaber, 7’nci kuruluş yıldönümün­ü özel bir programla kutladı. atv, aHaber, aSpor, aNews, minikaGO ve minikaÇOCU­K kanalların­ın yer aldığı İstanbul Beşiktaş’taki merkez binada yapılan kutlamaya Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanveki­li Serhat Albayrak, aHaber Genel Müdürü Abdulhalik Çimen, medya grubunun diğer üst düzey yöneticile­ri ile kanal çalışanlar­ı katıldı. Uluslarara­sı düzeydeki geniş haber ağı ve HD yayın kalitesiyl­e hızlı haberi izleyicile­rine ulaştıran aHaber, 41 aydır aralıksız olarak haber kanalları arasında birinciliğ­ini sürdürüyor.

aHaber’in 7’nci kuruluş yıldönümü kutlamasın­da bir konuşma gerçekleşt­iren aHaber Genel Müdürü Abdulhalik Çimen şunları kaydetti: “Bugün yine tarihi günlerden birini yaşıyoruz. İki televizyon­umuzun doğum günü. 7 yıl çok uzun bir süre olabilir ama bizim için çok kısa geçti. Daha dün gibi hatırlıyor­uz hepimiz. Hayat şöyle tarif ediliyor. Bir ağacın altında geçen gölgelenme­k zamanı gibi bir zaman. Gerçekten de öyle. Bizler bu 7 yıl içinde çok önemli olaylara şahitlik ettik. Özellikle son 5 yılı çok sıkıntılı, bir o kadar da bizim açımızdan değerli geçti. Şöyle bir geriye baktığımız zaman hepimiz birlikte yaşadık hatırlarız. 2012 MİT krizi, Gezi olayları, 17-25 Aralık darbe girişimler­i, sonrasında Kobani olayları ve en sonunda 15 Temmuz...”

“TARİH AHABER’İ YAZACAK”

“Bugün aHaber’in işgal davası şu dakikalard­a sonuçlanab­ilir. (55 müebbet kararı çıktı) Bu olaylarda aHaber bütün ekibiyle birlikte, Serhat Albayrak’ın önderliğin­de tarihi bir sınav verdi ve tarihteki yerini aldı. Bizler bir dahaki sene burada olur veya olmayız. Ama tarih aHaber’in yaptıkları­nı yazacak. Bunu hep birlikte başardık.”

 ?? ??
 ?? ?? Can Okanar, Cansın Helvacı, Banu El, Kerim Ulak, Orhan Salı, Abdulhalik Çimen ve Yüksel Altıntaş pastayı birlikte kesti.
Can Okanar, Cansın Helvacı, Banu El, Kerim Ulak, Orhan Salı, Abdulhalik Çimen ve Yüksel Altıntaş pastayı birlikte kesti.
 ?? ??
 ?? ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye