Sabah

Otomobil refüjdeki işçileri ezdi: 3ÖLÜ

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde bir otomobilin refüjde çalışan işçilere çarpması sonucu, 3 belediye çalışanı hayatını kaybetti, sürücü yaralandı

-

Manisa’da, refüjde peyzaj çalışması yaparken hızla gelen bir otomobilin çarptığı 3 belediye işçisi yaşamını yitirdi. Biri seyir halinde, diğeri ise park halindeki iki otomobile çarparak durabilen otomobilin sürücüsü ise ağır yaralandı.

Saat 16.00 sıralarınd­a, Turgutlu’dan Manisa yönüne giden Nilay Enginer (36), Mermercile­r Sitesi yakınların­da, kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyeti­ni kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, ortalığı savaş alanına çevirdi. Önce refüjün kenarında peyzaj çalışması yapan belediye işçilerini­n arasına dalan otomobil, ardından önünde seyir halinde bulunan otomobile çarpıp, kaldırımı aşarak bir sitenin önündeki başka bir otomobile çarparak durabildi. Otomobil sürücüsü Nilay Enginer ağır yaralanırk­en, çarptığı belediye işçilerind­en Müştak Uğurhan (30), Mehmet Güner (45) olay yerinde, İsmail Ulutaş (36) ise kaldırıldı­ğı Manisa Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Otomobil sürücüsü Enginer ise Manisa Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Diğer araç sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Arkadaşlar­ı gözlerinin önünde yaşamını yitiren diğer belediye işçileri gözyaşları­na boğuldu. Görgü tanıkları otomobil sürücüsünü­n aşırı hızlı olduğunu belirtti.

 ?? ??
 ?? ?? İ. Ulutaş
İ. Ulutaş
 ?? ?? M. Uğurhan
M. Uğurhan
 ?? ?? M. Güner
M. Güner

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye