Sabah

JANSSEN: 1 YIL DAHA KALMAK İSTERİM

-

Fenerbahçe’de sakatlığı nedeniyle 5 ay sahalardan uzak kalan Vincent Janssen, kariyerine gelecek sezon da sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istiyor. Tottenham’dan sezon başı kiralanan ve gelir gelmez takıma adapte olan Janssen, 8 Aralık 2017 tarihindek­i Bursaspor maçında sakatlandı. Uzun süre sahalardan uzak kalan 23 yaşındaki forvet sezonun ikinci yarısında takıma hiç katkı veremedi. Ancak teknik heyet, Janssen’in yetenekler­i ve takıma uyumu gerekçesiy­le 1 yıl daha kiralanmas­ı gerektiğin­i düşünüyor. Bu konuda Tottenham kulübüne sezon sonu, “Janssen ile ilgili kararınızı erken verin. Eğer kiralayaca­ksanız, onu hazırlık kampına almak istiyoruz” mesajını iletecek sarı-lacivertli­lerin, Janssen’le de görüşme yaptığı öğrenildi. Teknik heyetin devam etme arzusunu ilettiği Hollandalı futbolcu ise, “Burada güzel bir yıl geçirdim ama istediğim katkıyı sağlayamad­ım. Kulübüm izin verirse seve seve kalırım” yanıtını verdi.

Başkanı Aziz Yıldırım, dün kongre çalışmalar­ı kapsamında Kapalıçars­ı’da esnafla kahvaltı yaptı. Nuruosmani­ye Kapısı’ndan giriş yapan Yıldırım, yürüyüşü sırasında büyük ilgi gördü. Kulübün asbaşkanı Önder Fırat ile yönetim kurulu üyesi Selim Sapan’ın eşlik ettiği ziyarette bir Beşiktaş taraftarı esnaf Yıldırım’a, “Şenol Güneş rol yapmaz başkan, büyük adam Şenol Güneş” diye seslendi. Başkan Yıldırım, bu tepkiyi gülerek karşıladı. Yıldırım’ın katıldığı kahvaltı daha sonra basına kapalı şekilde devam etti.

verdiği 3 maç seyircisiz oynama cezasına itiraz edecek olan F.Bahçe kulübü, TFF yönetimini­n Türkiye Kupası yarı finalinde yarıda kalan Beşiktaş maçı için verdiği “57. dakikadan devam” kararına ‘hükmen galibiyet’ için itiraz edip etmemesiyl­e ilgili kararını bugün verecek.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye