Sabah

Sabah Haberleri’ne ödül

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleşt­irilen Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri İstanbul’da sahiplerin­i buldu. atv Sabah Haberleri, “Yılın En İyi Sabah Haber Kuşağı” ödülüne layık görüldü

- *|kKan *gK'UM$N MAGAZİN

Son üç yıldır Konya’da düzenlenen Mevlana Hoşgörü ve Barış Ödülleri bu yıl İstanbul’da yapıldı. 4’üncüsü gerçekleşt­irilen ödül töreni önceki akşam İstanbul Grand Pera’da ünlü isimlerin katılımıyl­a gerçekleşt­i. Mevlana Hoşgörü, Barış Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Mustafa Karamercan ve derneğin onursal başkanı Hz. Mevlana’nın 22. kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru’nun önderliğin­de gerçekleşe­n gecede ünlü isimler ödüle layık görüldü. Sunuculuğu­nu Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği gecede iş, sanat ve siyaset dünyasında­n birçok isim ödül aldı.

atv Sabah Haberleri, “Yılın En İyi Sabah Haber Kuşağı” ödülüne layık görüldü. Sabah kuşağını sunan Nihan Günay, ödülü almak için sahneye çıktı. Günay, “Kazanmak koca bir ömür ister. Kaybetmeye ise anlık gaflet yeter’ der Mevlana Celalettin-i Rumi... Her sabah hayatı paylaşmak için evlerinize misafir olduğumuzd­a, sadece haberleri aktarmıyor­uz aynı zamanda gönüller kazanmak için de uğraşıyoru­z. atv kahvaltı haberleri ekibi olarak izleyicimi­ze karşı sorumluluğ­umuzun bilincinde­yiz. Bu bilinçle yürüdüğümü­z yolumuzda bu ödül bizim için çok anlamlı. Layık gören herkese sonsuz teşekkürle­r” diye konuştu.

Gecede Hoşgörü ve Barış Ödülü ile Ömür Boyu Meslek Onur Ödülü Orhan Gencebay’a, Onur Ödülü Perihan Savaş ve Cengiz Kurtoğlu’na, Kültür ve Sanat Elçisi Ödülü Ahmet Selçuk İlkan’a, Yılın Yapımcısı Ödülü Polat Yağcı’ya, Yılın En İyi Belediye Başkanı Ödülü ise Ahmet Misbah Demircan’a verildi.

 ??  ?? Ödülü, atv’de sabah kuşağını sunan Nihan Günay aldı.
Ödülü, atv’de sabah kuşağını sunan Nihan Günay aldı.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye