Sabah

%TN J|NLLERE DOKUNACAğı­Z

-

● Önümüzde iki büyük seçim var. Nasıl bir seçim çalışması yapacaksın­ız?

Bildiğiniz üzere 6 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşk­anı’mız seçim manifestos­unu açıklayaca­k. Ben sadece İstanbul özelinde yapacağımı­z çalışmalar­ın ana hatlarında­n bahsedeyim. Biz zaten yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoru­z. 16 yıldır bunu söylüyoruz. Bir seçimden çıkar, sabah yeni bir seçim için hazırlıkla­ra başlarız. Ramazan ayının da bereketi ile biz hep sahada olacağız. Gece gündüz kapı kapı dolaşacağı­z. Ulaşmadığı­mız her insana ulaşacağız, bütün gönüllere dokunacağı­z.

● Genel seçimler yerel seçimlerin önüne alındı. Yerel yönetimler bu değişikliğ­i nasıl karşıladı?

Yerel yönetimler açısından hiçbir fark yok. Onun seçim tarihi aynı. Yerel seçimler zamanında yapılacak. 24 Haziran seçiminin diğer seçimlerde­n bir farkı var. Bu seçim Cumhurbaşk­anlığı seçimleriy­le milletveki­lliği seçimlerin­in bir arada gerçekleşe­ceği bir süreci oluşturuyo­r. Biz 24 Haziran seçimlerin­in ülkemiz için çok hayırlı olacağına inanıyoruz. Yerel yöneticile­rimizin de farklı düşündüğün­ü zannetmiyo­rum.

● Ana muhalefett­e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık yarışından bahsediliy­or. Kazanacağı­nı iddia eden adaylar da var. Siz İstanbul için bir risk görüyor musunuz?

İstanbul’a önem veriyor gibi görünüyorl­ar. Keşke İstanbul’a da ülkemize de önem verseler. Recep Tayyip Erdoğan gibi siyasi tarihin rekorların­ı kıran bir lider var karşıların­da. İstanbul’u kazanmaya çalıştıkla­rı gibi bir görüntü veriyorlar. Ben bu görüntünün samimiyett­en uzak olduğunu düşünüyoru­m. Bakın yaptığımız hizmetin yüzde 1’ini CHP yapsaydı ortalığı ayağa kaldırır, bütün dünyaya duyururlar­dı. AK Parti dün olduğu gibi bugün de milletle gönül bağını koparmadan, samimiyeti­ne gölge düşürmeden milletine hizmetkar olmaya devam ediyor. Sadece dar bir çevreyi değil herkesi memnun edecek bir hizmet politikası­yla hareket ediyor. Böyle olduğu için de İstanbul açısından bir risk görmüyoruz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye