Sabah

Terim ve taraftar 5 yıldız

-

mECBurI DEğIşIklIk­lEr DAmGA vurDu. DAHA mAçın 21. DAkIkAsınD­A GAlAtAsArA­y ADınA son DönEmIn En FormDA IsmI MArIAno kEnArA GElmEk zorunDA kAlDı. Beşiktaş 0-0 giden maçta ve 1-0 geriye düştükten sonra en çok ihtiyacı olan santrforun­u kaybetti. 35. DAkIkADA NEGrEDo’nun yErInI LEns’E BırAkmAsıy­lA BEşIktAş, kontrAtAk tAkımınA DönDü.

Galatasara­y çok tecrübeli ve evinde en coşkulu oynayan takım. Bu coşkusu ve önde baskı yapıp sert oyunuyla Beşiktaş’ı durdurdu. Bu sEzon ŞAmpIyonlA­r

LIGI mAçlArı DA DAHIl BEşIktAş’ın oyununu kABul EttIrEmEDI­ğI BIr 45 DAkIkA sEyrEttIk.

İlk yArıDA IkI krItIk pozIsyon vArDı. BIrInCIsI NEGrEDo’nun kArşı kArşıyA kAlDığı vE kAçırDığı pozIsyon, IkInCIsI IsE GomIs’In kAçırDığı kI Bu Gol olsA skor 2-0’A GElECEktI vE BElkI DE oyun Ilk yArıDA kopACAktı. İlk yarının en kötü oyuncusu Pepe’ydi. GomIs’lE EşlEştIğIn­DE onA kAFA topu vErmEmEsI lAzım AmA rAkIBInE 3 kEz Bu şAnsı vErDI. GolDE DE rAkIBInIn önünE GEçmEsInE rAğmEn CIDDI HAtA yAptı.

Terim çok iyi bir yarışmacı antrenör... Kredisi de muazzam açık. Dursun ÖzBEk’In GIDErAyAk yAptığı En önEmlI opErAsyonD­u Bu. GAlAtAsArA­y’ın FAtIH TErIm’lE olAn DuyGulArı yüksElDI. SEssIz sEDAsız mütHIş konsAntrAs­yonlA mAçA HAzırlAnDı­lAr. BEşIktAş mEntAl olArAk HAFtA IçI olAylAr nEDEnIylE mAçA IyI HAzırlAnmA­Dı. ZAtEn ŞEnol HoCA’nın mAç önü AçıklAmAlA­rı DA Bunu GöstErIyor­Du. ATürkiye’de futbol mutbol yok’ DEDI. TolGAy müCADElE EttI AmA EtkIlI DEğIlDI, TAlIsCA sErtlIğE DAyAnAmADı. QuArEsmA konsAntrAs­yon sıFırDı. Beşiktaş ‘Oyun benim’ demedi hiç.

MuslErA sıFır HAtA IlE oynADı... MütHIş BIr konsAntrAs­yon vArDı. NAGAtomo mükEmmEl oynADı. DEnAyEr BIrEysEl HAtAlAr yAptı AmA çABuktu. MAICon, CEpHEDEn GElEn toplArDA IyIyDI. Teknik direktör ve taraftar 5 yıldız. Bu sonuçla kalan 3 hafta için GAlAtAsArA­y Büyük AvAntAJ ElDE EttI. BAşAkşEHIr’In kAzAnDığı Gün lIDErlIğIn­I DE koruDu. LIGDEkI yArış son 3 HAFtADA kıyAsıyA şEkIlDE DEvAm EDECEk.

G.Saray müthiş konsantras­yonla maça hazırlandı. Beşiktaş’ın aklı olaylarday­dı

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye