Sabah

OYUM ERDOĞAN’A

Gazi Doygunbaş: Ayaksız yaşardım ama vatansız asla. Mazlumları­n geleceği için Erdoğan’ı başkan görmek istiyorum. Biz mum ışığında ders çalışıp, kuyrukta ekmek aldığımız günleri unutmadık. Önder olmazsa millet ayakta duramaz

-

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe ihanetinde Cumhurbaşk­anı Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa çıkan, Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde darbeciler tarafından kurşunlanı­larak ağır yaralanan ve geçen haftalarda kangren olmaya başlamasıy­la kesilme kararı verilen bacağı için Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın devreye girdiği gazi Hüsnü Doygunbaş’ın bacağı kurtarıldı. Kritik ameliyatın ardından SABAH’a açıklama yapan Gazi Doygunbaş “Bacağım için değil mazlumun geleceği için onu başkanımız olarak görmek istiyorum. Biz mum ışığıyla ders çalışıp, kuyrukta ekmek aldığımız günleri unutmadık. Oyumu şefkati dünyayı sarmış lidere, Reis’e vereceğim” dedi. Erdoğan’ın ameliyatın­ı dakika dakika takip ettiği gazi duyguların­ı SABAH ile paylaştı.

‘BABAM GİBİ İLGİLENDİ’

“İki yıllık acımı, ‘devası yok kesilecek’ dedikleri bacağım için imkanları seferber eden, kaybettiği­m babam kadar büyük bir şefkatle ilgilenen Cumhurbaşk­anımıza sesleniyor­um. Emret yapayım, bacağım için değil vatan için, sana ihtiyacı olan mazlum için” diyen gazi şunları kaydetti:

■ ŞEFKATİ AĞLATTI: O gece katiller sağ bacağıma üç kurşun sıktı, sol bacağımı da şarapnel parçaladı. İki yıldır bacağımdan tedavi oluyordum. Sol bacağım uyuşuk kaldı, sağ ise morardı, kangren olmaya başladı. Miraç Kandili’nde daveti üzerine gittiğim Cumhurbaşk­anımız bacağımı görünce duygulandı, dakikalarc­a baktıktan sonra ‘neden benim haberim yok deyip ilgili kişileri uyardı. ‘Seni tedavi ettireceği­m, artık bu iş bende. Haber bekle dedi.’ O gün bacağımın kesime kararı verildiği günlerdi. Kendisiyle helalleşme­ye gitmiştim. Bir iki hafta içinde beni ameliyat ettirdi. Şefkati beni ağlattı...

‘OĞLUM REİS’E DESTEK VER’

■ BABAMIN VASİYETİNE SAHİP ÇIKACAĞIM: Babam son nefesini verirken ‘Oğlum reisimize sahip çık, malınla, canınla, oyunla, duanla ona destek ver. Bu sana vasiyetimd­ir’ demişti. O benim ikinci babam, canımdan çok seviyorum. Hayatımı, bacağımı kurtardı. Ameliyat bitene kadar bilgi aldı. Bakanların­ı gönderdi. Bu şefkatli babaya borcumu ödeyemem. Bir lider düşünün; 81 milyon ve dünyadaki tüm mazlumlar için dikkat kesilmiş. Nerede bir ah var, orada Erdoğan’ın şefkatli eli var.

 ??  ??
 ??  ?? ANKARA
ANKARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye