Sabah

SABAH’tan ‘15 Temmuz Tarihi Değiştiren Tarih’ yarışması

SABAH gazetesi, milletin zaferi 15 Temmuz’un ikinci yılında fotoğraf, video, şiir ve yazı yarışması düzenliyor. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmada birinciye 10 bin, ikinciye 7 bin 500, üçüncüye ise 5 bin lira ödül verilecek

- Derviş UĞURLU / 6$%$+

Darbeye kalkışan Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) karşı demokrasi zaferi kazanılan 15 Temmuz’da tarih değişti. SABAH gazetesi, tarihin akışını değiştiren 15 Temmuz’u konu edinen fotoğraf, video, şiir ve yazı yarışması düzenliyor. 1 Mayıs’ta başlayan “15 Temmuz Tarihi Değiştiren Tarih” yarışmasın­da başvurular 30 Haziran’a kadar devam edecek. SABAH gazetesi, milletin zaferi 15 Temmuz’un ikinci yılında fotoğraf, video, şiir ve yazı yarışması düzenliyor. “15 Temmuz Tarihi Değiştiren Tarih” adlı yarışmayla 15 Temmuz’un tüm şahitlerin­i tarihe imza atmaya ve eserlerini tüm Türkiye ile paylaşmaya davet ediyor. Başvurular­ın 1 Mayıs’ta başladığı ve katılımın ücretsiz olduğu yarışmada başvurular 30 Haziran tarihinde son bulacak. Yarışmaya başvurular gazetenin internet sitesi üzerinden alınacak.

TOPLAM ÖDÜL: 90 BİN LİRA

Fotoğraf, video, şiir ve yazı dalında 4 farklı kategoride­n oluşan yarışmanın sonucunda belirlenen eserlere her kategoride­ki 1’inciye 10 bin lira, 2’nciye 7 bin 500 lira ve 3’üncüye 5 bin lira para ödülü, toplam 90 bin lira ödül verilecek. Ayrıca dereceye giren eserler SABAH’ın özel 15 Temmuz Gazetesi’nde yayımlanar­ak ölümsüzleş­ecek. Yarışmacıl­ar, https://www.sabah.com. tr/15-Temmuz-Yarismasi adresi üzerinden “Sen de Katıl” bölümünden başvurular­ını yapabilece­kler. Yarışmaya katılmak isteyen yarışmacıl­arın 18 yaşından büyük olması gerekiyor. İşte detaylar:

n Yarışmaya katılım sadece https:// www.sabah.com.tr/15-Temmuz-Yarismasi üzerinden sağlanıyor.

n Yarışma Fotoğraf, Video, Şiir ve Yazı olmak üzere 4 farklı kategoride yapılıyor. Katılımcıl­ar farklı kategorile­re katılabile­ceği gibi, aynı kategoriye 1 kez katılabili­yor.

n Katılımcıl­ar; daha önce herhangi bir yerde yayımlanmı­ş veya ödül kazanmış olan eserler ile yarışmaya katılamıyo­r.

n Kazananlar 10 Temmuz Salı günü SABAH gazetesind­e ve “www.sabah.com. tr/15-Temmuz-Yarismasi” internet adresinde ilan edilecek.

n Yarışmaya katılan herkese yarışmanın sonunda sertifika gönderilec­ek.

n Seçilen eserler, yarışma sonunda “15 TEMMUZ TARİHİ DEĞİŞTİREN TARİH” Gazetesi’nde yayımlanac­ak.

n 18 yaşından küçükler katılamıyo­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye