Sabah

DENEME SINAVI KURDUKLARI TUZAĞA KENDİLERİ DÜŞECEK Terör şehidi iki mahalle arkadaşı Selçuk ve Enes’in babaları:

Adıyaman’da aynı mahallede büyüyüp 2 yıl arayla PKKPYD ile mücadele sırasında şehit olan kahramanla­rın babaları: İttifak kurarak tuzak hazırlayan­lara vatanı böldürmeyi­z. Bize düşen Erdoğan’ı yalnız bırakmamak

-

ADIYAMAN’DA aynı mahallede büyüyen Enes Sarıaslan ile Selçuk Dost iki yıl arayla vatan uğruna can verdi. Selçuk hendek operasyonu­nda, Enes Zeytin Dalı Harekâtı’nda şehit oldu. Babaları İmam Sarıaslan ile Mehmet Dost, 24 Haziran için Türkiye’ye anlamlı mesajlar verdi:

OYUMUZ BAŞKOMUTAN­A

EVLATLARIM­IZ vatan ve bayrak için şehit oldu. Biz de vatan ve bayrak için sandığa 10 elle sarılacağı­z, oyumuzu evlatlarım­ızın başkomutan­ına vereceğiz. Hain ittifak ve tuzaklara karşı kıyamete kadar Erdoğan’la birlikte yürüyeceği­z. Onlar kurdukları tuzaklara kendileri düşecek.

Adıyaman’da aynı mahallede büyüyüp, uzman çavuş olan ve terörle mücadele ederken 2 yıl arayla şehit düşen iki kahraman Enes Sarıaslan ve Selçuk Dost’un gururlu babaları SABAH’A konuştu: Evlatlarım­ız vatan, bayrak uğruna şehit oldu. Bize düşen görev yiğitlerim­izin arkasında olmak, başkomutan­ımız Erdoğan’ı verdiği mücadelede yalnız bırakmamak. Bu vatanı böldürtmey­eceğiz. 24 Haziran’da sandığa gideceğiz. İttifak kuranlar, tuzaklar hazırlayan­lar kendileri bu tuzağa düşecekler. İttifak kuranlar 15 Temmuz’da bu ülkenin başında olsalardı uçağa bindikleri gibi kaçarlardı...

‘HAİNLERE İNAT DİK DURACAĞIZ’

İki şehidin babaları İmam Sarıaslan ve Mehmet Dost, gurur duydukları oğullarını­n Sulvarlı Mahallesi’ndeki mezarların­ı birlikte ziyaret etti. İki baba, şehit oğulları için dua ederek birbirleri­ni teselli etti. “Yiğitlerim­iz mahalle arkadaşlar­ıydı. Şimdi de cennette buluştular ve peygamberi­mize komşu oldular. Evlatlarım­ız bu vatan için milletin namusu, şerefi için şehit oldu” diyen babalar hainlere inat ağlamayaca­klarını ve dimdik ayakta duracaklar­ını söyledi. Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ülkeyi bölmek isteyen terör odaklarıyl­a mücadele ettiğini belirten şehit babaları, “Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte bu ülkede ayrımcılık kalktı. Çünkü Erdoğan bu milleti ayırmadan hizmet ediyor. Rüyalarınd­a bile bir araya gelemeyece­k olanlar vatanı umursamada­n, bu milletin geleceğini düşünmeden birleştile­r. Cumhurbaşk­anımız 15 Temmuz’da milletin dirilişine öncülük etti” diye konuştu.

ERDOĞAN İÇİN TEK YUMRUK...

Bölgede yapılan yol, köprü ve tünel gibi hizmetlere de değinen şehit babaları “Tünel, hastane, yolların, köprülerin tapusunu Erdoğan kendi üzerine almadı. Bu millet için yaptı. İnkâr edenlerin gözleri kördür. Tanklar, toplar, helikopter­ler üretmeye başlayan bir ülke haline geldik. Allah, Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. 24 Haziran’da Erdoğan için tek yumruk olacağız. İttifakçıl­ar, tuzakçılar, 3-5’i birleşmiş. İstedikler­i kadar ittifak yapıp, tuzak kursunlar bunu başaramaya­caklar. Terör grupları birleşsin. Partiler birleşsin. Biz beraber yürüyeceği­z bu yollarda kıyamete kadar” dedi.

 ??  ?? İmam Sarıaslan Mehmet Dost
İmam Sarıaslan Mehmet Dost
 ??  ??
 ??  ?? İmam Sarıaslan Enes Sarıaslan Mehmet Dost SeloXk DRsW Hrant Dink Mehmet Ali Özkılınç
İmam Sarıaslan Enes Sarıaslan Mehmet Dost SeloXk DRsW Hrant Dink Mehmet Ali Özkılınç
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye