Sabah

Aykut Kocaman!. Minnacık kocaman!.

-

“Şenol Güneş’in kafasının yorulması bir komploysa, Martin Skrtel’in kafasının yarılması da bir komplodur” demiş ve anlatmıştı­m, geçen hafta 90a’da.

Beşiktaş Doktorları, Şenol’un yara olmayan başına nasıl beş dikiş attırdılar­sa, Fener doktorları da, Skrtel’in yara olmayan başındaki damarı kesip maç boyu kanamasını sağladılar ki, Aykut “İşte kan böyle olur” desin..

Aykut Minnacık (Bu da ironi) demiş ki..

“İroninin de bir kalitesi olur ya! Bu yaştaki bu insanların böyle konuşması acı. Kanaat önderi olarak gözükmüştü bir zamanlar. Sporun yozlaşması­nın baş mimarıdır bu tipler ve benzerleri. Yine yanlış bir ironi yapmış, saçma sapan bir ironi yapmış. İnsanları birbirine düşürmek için farklı bir ironi yapmış!.”

Valla Hocam haklısın.. Haklısın da, “Yalanın ironisi” bu kadar oluyor işte ne yapalım.

Senin yalanını ben de yalanladım, o kadar. Ayrıca.. Lisede matematik, mantık okudun mu Hocam.. Yalanın yalanı, doğrudur.

Algı operasyonu ile avucunun içine aldığın hakem, sana maçı kazandırdı. Sahada iki top varken atılan gol.. Bursa’nın en iyi savunma oyuncusuna cart diye kırmızı, ama sarı kartlı Valbuena hakemi üç defa aldattığı halde, çıkmayan ikinci sarı.. Kadim dostun Rıdvan bile kabullendi o kırmızıyı. Erman Hocam “Gel beraber izleyelim” dedi, Fırat Aydınus’a.. “Hakemliğin biter” dedi. O hakemle yarışta kaldın ama hiç sıkılmadan Fener taraftarın­ı suçladın.

Sow, mow hikaye minnacık adam.. Sow mow hikaye.. Ligin bitmesine 3 hafta kalmış. Fener şampiyonlu­k yarışında.. Bir hafta boyu “Şampiyon olacağız” dedin “Olabiliriz” değil, “Olacağız..”

Bir bildiğin varmış gibi konuştun, Minnacık adam.. Ama gene gelmedi, yürüyüş mesafesind­eki, Fener seyircisi. Tribünleri­n yarısı gene boştu, hava da güzelken..

Niye gelmiyorla­r, Minnacık adam..

Çünkü senin Fener’e oynattığın savunma futbolunda­n Fener seyircisi nefret etti..

Fener çıkar futbol oynar. Rakip önlem alır.

Oysa sen rakip kim olursa olsun, takıma savunma oynatıyors­un. Taktiği de kendin açıkladın..

“Hele gol yemeyelim, bir tane nasıl olsa atarız..”

Gerçek Fenerli böyle bir kafaya takılır da maça gider mi?.

100 bilmem kaç yıldır, Fener böyle oynadığı için mi, ülkenin en büyük taraftara sahip takımı oldu?.

Kendi paçanı kurtarmak için Fener’in futbolunu bitir.. Sonra suçu taraftara at.

Sow’un alkışlanma­sı, aslında senin yuhalanman­dır, onu da anlamadın mı, Minnacık adam..

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye