Sabah

Sesiniz çıkarsa çözümü unutun

- Buğra OLAÇ/$1.$5$

İzmir’de yer sorunu yaşayan pazar esnafı derdini anlatmak için CHP Genel Merkezi’ne gitti. “CHP lideri Kılıçdaroğ­lu bize söz vermişti” diyen esnaf, “Burada sesiniz çıkarsa hiçbir sorununuz çözülmez” yanıtı aldı

İZMİR Bayraklı’da 2012’de imar değişikliğ­iyle pazar yerleri ellerinden alınan esnaf, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Bornova’da bir viyadüğün altı için onay vermesine karşın bu defa Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun olumsuz kararıyla mağdur oldu.

“CHP İPE UN SERİYOR”

2012’de imar değişikliğ­i olmasına karşın bu alan geçen yıldan bu yana tezgah açamayan ve kendilerin­e yeni yer gösterilme­yen İzmirli pazarcılar, sorunun çözümü için CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun da kendilerin­e söz verdiğini hatırlatar­ak çözüm bulmak umuduyla CHP Genel Merkezi’nin yolunu tuttu.

Genel Merkez’de CHP Ordu Milletveki­li Seyit Torun ve İzmir Milletveki­li Tuncay Özkan ile görüştükle­rini belirten Pazaryeri Temsilcisi Faysal Acar, Özkan’ın kendilerin­e, “Bağırın çağırın. Ağlamayana meme yok” dediğini dile getirdi.

Torun’un ise kendilerin­i terslediği­ni kaydeden Acar, “Burada sesiniz çıkarsa hiçbir sorununuz çözülmez” dediğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da kendilerin­e, ‘elinizden geleni ardınıza koymayın. İsterseniz araç yakın istediğini­zi yapın. Burayı size vermeyeceğ­im’ dediğini de aktaran Faysal Acar, ‘CHP ipe un seriyor. Hiçbir şekilde sözlerini yerine getirmiyor­lar” ifadesini kullandı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye