Sabah

SİYAH ÇORAPLILAR ´ŒØÃōíğ

- WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

arka adalesinde­ki sertleşme nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen Faslı oyuncu Dirar, Ziraat Türkiye Kupası finaliyle takıma dönecek. Ağrıları büyük ölçüde geçen Dirar’ın perşembe günü Akhisar’a karşı oynayabile­ceği belirtildi. Faslı oyuncu bugün yapılacak antrenmand­a takımla birlikte çalışacak. Bu 7PMLBO %FNJS arada Bursa maçının ardından statta kalıp, G.SarayAkhis­ar maçını izleyen teknik direktör Aykut Kocaman’ın, “Hiçbir şey bitmedi. Son düdüğe kadar savaşacağı­z” dediği öğrenildi. Fransız yıldızı Valbuena, Bursaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Takımı tebrik ediyorum. Pes etmedik. Rüya devam ediyor. Asla yeterli değil Fenerbahçe” ifadelerin­i kullandı.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Futbol Altyapı Gençlik Geliştirme Program Koordinatö­rü Müjdat Yetkiner, altyapı projeleriy­le ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Mosturoğlu’nun ağzından o projenin detayları:

■ Proje ‘Siyah Çoraplılar Futbol Akademisi’ adıyla anılacak. Bu kapsamda Gebze’de tesis yapılacak. Tesisin adı ‘3 Temmuz Futbol Akademisi’ olacak. ■ Bu sistem daha önce TFF’ye sunuldu ancak bu işe sıcak bakmadıkla­rı için Fenerbahçe yapıyor.

■ İstanbul’da bir veri merkezi oluşturula­cak. Türkiye’nin her yerindeki futbol okullarınd­an online veri akışı sağlanacak. ■ Proje liderini, Dünya Kupası’nın ardından açıklayaca­ğız. İki yıldır irtibat halindeyiz. Onun fikri; 81 milyonluk ülkeden milyonlarc­a yeteneğin çıkacağı yönünde.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye