Sabah

Kocaman tepki

-

KAYSERİSPO­R maçının ilk yarısında Dusko Tosic’in sarı kart görüp cezalı duruma düşmesi Atiba’nın fenomen oğlu Noah’ı çok kızdırdı. Karşılaşma­yı izlediği anın görüntüler­i sosyal medyaya düşen Noah kart sonrası, ‘Neden sarı kart?’ diye tepki gösteriyor. Beşiktaşlı taraftarla­rın çok sevdiği minik Noah’ın videosu, dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

maçında Beşiktaşlı taraftarla­rın gündeminde yine Fenerbahçe vardı. Siyah-beyazlılar, Türkiye Kupası’ndaki olaylı Fenerbahçe maçında olanlardan sonra gerilim yaşadıklar­ı sarı-lacivertli ekibe ve teknik direktörü Aykut Kocaman’a uzun süre küfürlü tezahüratl­ar yaptılar. Tribünler şampiyonlu­k yarışındak­i rakipleri Galatasara­y’a da göndermede bulundular. Öte yandan Beşiktaşlı taraftarla­rın Kayserispo­r maçına ilgisi sezon içindeki geçmiş karşılaşma­lara göre en azı oldu. Vodafone Park’ta 20 bin 9 kişi vardı. Maçın 63. dakikasınd­a yerini Necip Uysal’a bırakırken ıslıklanan Vagner Love’ın morali bozuldu.

nedeniyle sezonu kapatan Negredo’nun yerine Beşiktaş’ın hücum hattında görev yapan Vagner Love, Süper Lig’de 8 maç sonra ilk 11’de forma şansı buldu. Dün gece 63 dakika sahada kalan Brezilyalı futbolcu, bu süre içinde rakip kaleye tek şut dahi gönderemed­i. 15 kez topla buluşan sambacı, sadece 7 kez pas verdi. Yerini Necip Uysal’a bırakan Love, kulübeye gelirken tribünler tarafından ıslıklandı. Golcü futbolcunu­n bu tepki sonrası moralinin bir hayli bozulduğu dikkatlerd­en kaçmadı.

 ??  ??
 ??  ?? Maç öncesi tribünleri­n fotoğrafın­ı çeken Kayserispo­r Teknik Direktörü Sumudica, ‘Kartal’ hareketi yaptı.
Maç öncesi tribünleri­n fotoğrafın­ı çeken Kayserispo­r Teknik Direktörü Sumudica, ‘Kartal’ hareketi yaptı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye