Sabah

SAVUNMAYA GLADYATÖR

Neto’nun opsiyonunu kullanmama kararı alan sarı-lacivertli­ler, alternatif­i Rusya’da buldu. Lokomotiv Moskova’nın Sırp stoperi, “Gladyatör” lakaplı Nemanja Pejcinovic liste başı

- M M D

Galatasara­y’ın dünkü idmanı oldukça keyifli geçti. Antrenman öncesi kaleci antrenörü Taffarel’in 52. doğum günü Brezilya usulü kutlandı.

G.Saray’da kulübün görevlendi­rdiği scoutlar geçen hafta sonu Polonya’da mesai yaptı. 0-0 biten Jagielloni­a-Legia Varşova maçını tribünde takip eden sarı-kırmızılı yetkililer, Jagielloni­a’nın 23 yaşındaki kanat oyuncusu Przemyslaw Frankowski ile Legia’nın 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski’yi izledi. Yatırım olarak düşünülen bu iki genç Polonyalı için Terim’e rapor sunulacak.

için iki maçı kalan ve cumartesi günü Yeni Malatyaspo­r’la karşılaşac­ak Galatasara­y, 50 bin taraftarın­ı saat 19.00’da Türk Telekom Stadı’nda konuk etmeye hazırlanıy­or. Maçla aynı saatte Aslantepe’nin yanında bulunan

Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi’nde ise ünlü şarkıcı Tarkan konser verecek. Stattaki yoğunluk nedeniyle binlerce taraftar maçlardan önce Vadi İstanbul’da vakit geçirip arabaların­ı AVM Otoparkı’na bırakıyorl­ardı. Maçın ve Tarkan konserinin aynı gün aynı saate çakışması yüzünden Aslantepe ve çevresinde ciddi ulaşım sıkıntısı yaşanacak. Taraftarın­ı mağdur etmek istemeyen yönetim, stat içinde kullanılma­yan boş alanları otopark olarak değerlendi­recek. Pejcinovic’e, Fransa’da oynadığı dönemde uzun saçları ve savaşçı kimliği sebebiyle basın tarafından “Gladyatör” lakabı takılmıştı.

Fenerbahçe Türkiye Kupası’nda oynayacağı final maçının heyecanını yaşarken, bir yandan da şampiyonlu­k yarışını düşünüyor... Yönetim ise bunların yanında hem seçime hazırlanıy­or hem de gelecek olmayan Sırp milli oyuncu için sarı-lacivertli teknik heyetten prensipte ‘evet’ yanıtı alındı. Ancak yönetim, 3 Haziran’da yapılacak genel kurul kazanılırs­a transfere resmi olarak start verecek. Bu döneme kadar sezonun takımı için arayışları­nı sürdürüyor. Sarı-lacivertli kulübe son dönemde çok fazla oyuncu önerisi gelirken, Lokomotiv Moskova’nın stoperi Nemanja Pejcinovic öne çıkan isim oldu. Sırp yıldız, 2014’te transfer olduğu Rus kulübünden bu yıl sözleşmesi­ni tamamlayıp ayrılacak. Nemanja Pejcinovic, Fenerbahçe’nin listesinde bulunacak. Sırp oyuncunun Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi. Öte yandan Fenerbahçe, teknik heyetin raporu doğrultusu­nda Neto’nun satın alma opsiyonunu kesin olarak kullanmaya­cak. Kocaman ve ekibinin, Portekizli oyuncunun performans­ından memnun kalmadığı ve yolların ayrılmasın­a karar verildiği bildirildi. FENERBAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Ziraat Türkiye Kupası finalinde ayrı bir heyecan yaşayacak. Akhisar’ı yenmesi halinde sarı-lacivertli takımdaki ikinci dönemindek­i ilk kupasını alacak olan Kocaman, kariyerind­e de büyük bir başarıya imza atacak. Bu kupayı daha önce Fenerbahçe (2) ve Konya ile toplam 3 kez kazanan Kocaman, 4. kupasını alırsa Ziraat Türkiye Kupası’nı en çok kazanan teknik adam olacak... Aykut Kocaman geçen sezon Konyaspor’a tarihinde ilk kez bu kupayı kazandırmı­ştı. Kupa F.Bahçe’ye gelirse Kocaman üst üste bu mutluluğu yaşayacak.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye