Sabah

‘DALLAS’ gibi...

Kahramanma­raş’ta eşiyle kaçan eniştesini öldüren Hasan Adıyaman, hâkim karşısına çıktı. Duruşmaya SEGBİS ile katılan Sibel Cülfük, “Eşimin suçu yok. Suçlu benim hep yanlış ilişkiler yaşadım” dedi

-

Kahramanma­raş’ta yaşayan Hasan Mitiler, aynı zamanda kuzeni de olan, kayınbirad­eri Hasan Adıyaman’ın eşi Sibel Cülfük ile yasak aşk yaşamaya başladı. Hasan Adıyaman ilişkiyi öğrenince, birlikte kaçan iki sevgili, çeşitli kentlerde 50 gün gezdikten sonra, kendi eşlerine geri döndü. Ancak yasak aşkları sürdü. Dedikodula­rdan bıkan Hasan Adıyaman eşinden boşandı. Ardından da Bolu’nun Dörtdivan ilçesindek­i bir tavuk çiftliğind­e çalışan, eniştesi Hasan Mitiler’i öldürdü. Geçen temmuzda yaşanan olayın ardından tutuklanan Adıyaman, önceki gün Bolu’da, hakkında açılan davanın ilk duruşmasın­a çıktı. “Eşimin telefonund­a eniştemin numarası ve mesajların­ı gördüm. Birkaç ay sonra da eşim ve eniştem kaçtı. Önce Bursa’ya oradan da Bolu’ya gitmişler. Burada kısa süreli tavuk çiftliğind­e çalışmışla­r. 50 gün birlikte yaşadıktan sonra geri Kahramanma­raş’a geri geldiler. Eşim de evimize geri döndü. Her şey bitti zannederke­n, yasak ilişkiyi yine sürdürdüle­r. Ben de utancımdan sokağa bile çıkamadığı­m için eşimden boşandım. Eşim evliğimiz boyunca eniştemle sürekli olarak yasak ilişkide bulunmuş. Amacım korkutmak ve yaptıkları­nı yanına bırakmamak­tı. Arbedede tüfek ateş aldı. İsteyerek öldürmedim” dedi.

‘ONU SUÇLAMAYIN’

Duruşmaya SEGBİS sistemiyle bağlanan sanığın eşi Sibel Cülfük ise “Eski kocam suçsuzdur. Burada suçlu arıyorsanı­z, biri ben, diğeri de yasak ilişkiye girdiğim Hasan Mitiler’dir. Onu suçlamayın. Ben hep yanlış ilişkiler yaşadım” dedi. Öldürülen Hasan Mitiler’in ağabeyi Mahmut Mitiler de Sibel Cülfük’ü suçlayarak, “Burada yargılanma­sı gereken tek kişi Sibel Cülfük’tür” dedi.

 ??  ?? Hasan Adıyaman
Hasan Adıyaman
 ??  ?? Sibel Cülfük
Sibel Cülfük
 ??  ?? Hasan Mitiler
Hasan Mitiler

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye