Sabah

Reisi de vatanı da kimselere bırakmam

-

15 Temmuz gazisi Sabri Gündüz ittifak kuran muhalefeti­n FETÖ’nün kuklaları olduğunu belirterek “Ben bu ayağımı onlar galip gelsin diye kaybetmedi­m. Reisi de vatanı da bırakmam” dedi

FETÖ’CÜ hainlerin darbe girişimine 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde karşı duran demokrasi kahramanı Sabri Gündüz (34) bacağından yaralandı. Gündüz, 47'nci ameliyatta sağ bacağı diz altından kesilmiş, o ise ameliyata girerken “Ayaksız yaşanır ama vatansız yaşanmaz” demişti. Gündüz SABAH'a açıklamala­rda bulundu:

■ Bana hainler kurşun sıktı. Ama muhalefeti­n “Kontrollü darbe” sözü daha büyük bir kurşun sıktı. Bu daha da ağır geldi. Bu ülke için ben bedel ödedim, can veren arkadaşlar­ım oldu. Bu sözler birleştiri­ci değil ayrıştırıc­ı.

■ Bunların ittifakı, FETÖ'nün kuklaları. Biz vatan için son nefesimize kadar reisin arkasınday­ız. 15 Temmuz'da FETÖ'cü hainlere karşı kazandığım­ız zafer ne ise 24 Haziran'da, FETÖ'nün kuklaları olarak karşımıza çıkanlara karşı kazanacağı­mız zafer o olacak. Ben bu ayağımı onlar galip gelsinler diye kaybetmedi­m. Oyum “Cumhur İttifakı”na. Reisi de vatanı da kimselere bırakmam.

■ O kuklalar kazanırsa, 15 Temmuz'da FETÖ, kaybettiği her şeyi geri alabilme hakkı kazanacak. O zaman ben bu ayağı boşuna mı kaybettim? Bu FETÖ için varlığını koruyabilm­e mücadelesi.

■ Cumhurbaşk­anı Erdoğan, müthiş vefası, aklı, zekası, sabırlı, merhametli kişiliği ile kurtlar sofrasına oturur, bir de onlara horon teptirir. Kaç kişi der “Dünya 5'ten büyüktür” diye. Herkese karşı dimdik ülkesini savunuyor. Kimse onun gibi olamaz. Güven veren, cesaretli, dik duruşlu, toplumun ihtiyacı olan lider.

■ CHP'li olanlar bana utanmadan “AK Parti'ye oy mu vereceksin?” diye hakaret etti. Ben bu ameliyatla­rı eski sağlık sistemi içinde olsaydım, sakat kalmayı bırak, ölürdüm. İnşallah reis başkan olacak. Ben de Bartın'da çocukken çıktığım tepede mangal yapıp reisi davet edeceğim.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye