Sabah

Denizli az bilinen bir cevher

SABAH İl BuluşmAlAr­ı proGrAmınD­A konuşAn DEnIzlI VAlIsI HAsAn KArAHAn, “DEnIzlI Az BIlInEn BIr CEvHEr. Bu tür FAAlIyEtlE­rlE şEHIr tAnıtımı DAHA IlErI BoyutlArA ulAşACAk” DEDI

- (GLW|r: %HWO $/$KEN7 Tasarım: Nuran EKİNCİ

SABAH Gazetesi yazarları, Denizli’de düzenledik­leri İl Buluşmalar­ı programı kapsamında şehrin önde gelen isimleriyl­e bir araya geldi. Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli İhracatçıl­ar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’nin katıldığı etkinliğe ilin önde gelen sanayici, işadamı esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşlar­ı da iştirak etti.

Etkinliğin açılış konuşmasın­ı yapan SABAH Gazetesi Yavuz Donat, “Seneler önce Zonguldak’ta yolculuk yaparken uçurum ve virajlarda­n geçmek zorunda kalıyorduk. İlin çıkış noktasında çeşme vardı. Virajları geçip buraya gelebilen çeşmede elini yüzünü yıkardı. Bu çeşmeye halk şükür çeşmesi derdi. Şimdi Denizli’ye bakıyorum ulaşım anlamında büyük aşama kaydetmiş. Ulaşım ve yollarda örnek bir şehir olmuş. Türkiye’nin kaç şehrinde çeşmeden akan su içilebiliy­or? Şehir kendisiyle barışık. Verdiği hizmetlerd­en dolayı büyükşehir belediyesi­ni kutluyorum” dedi.

DEĞİŞİM 2004’TE BAŞLADI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, SABAH Gazetesi’nin düzenlediğ­i İl Buluşmalar­ı etkinliğin­in çok önemli olduğunu belirterek, “Çünkü ulusal medyada genelde İstanbul, Ankara gibi büyük şehirler öne çıkıyor, Anadolu gölgede kalıyor, güzellikle­ri ortaya çıkarılamı­yor. İşte bu güzellikle­r SABAH Gazetesi vasıtasıyl­a öne çıkacak. Bu çalışmalar ülkemize ve geleceğimi­ze çok fayda sağlayacak” dedi.

Denizli ile gurur duydukları­nı anlatan Zolan, şöyle devam etti: “Şehrimiz çalışkan insanların bulunduğu bir yer. İnançlı ve bayrağına bağlı bir şehir. Sadece ülkesine ve milletine hizmet etmek istiyor. Satın aldığından daha fazlasını satan bir şehir. Tükettiğin­den fazlasını üretiyor.”

Denizli’de kabuk değişimini­n 2004’te başladığın­ı belirten Zolan, “O tarihten itibaren yerel yönetimler­de tüm teşkilatla­rımızla birlikte değişim için elimizden geleni yaptık. Tek derdimiz Denizli. İnşallah şehrimizi daha büyüterek yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu toplantını­n şehrimizin güzellikle­rinin anlatılmas­ında faydalı olacağına inancım tam” diye konuştu.

 ??  ?? SABAH AnkArA YAyın YönEtmEnI OsmAn Altınışık , DEnIzlI BüyükşEHIr BElEDIyE BAşkAnı OsmAn ZolAn’A tEşEkkür plAkEtI sunDu.
SABAH AnkArA YAyın YönEtmEnI OsmAn Altınışık , DEnIzlI BüyükşEHIr BElEDIyE BAşkAnı OsmAn ZolAn’A tEşEkkür plAkEtI sunDu.
 ??  ?? OsmAn ZolAn
OsmAn ZolAn
 ??  ??
 ??  ?? 6ABA+
6ABA+
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye