Sabah

Demokrasi sınavı sandıkta verilir

Başbakan Yıldırım: Kandil’den Pensilvany­a’dan talimat alanların hevesleri sandıkta kalacak

-

BİZİM hileli işlerle, katakulliy­le işimiz olmaz, demokrasi sınavı sanal âlemde değil, sandıktadı­r. Algı operasyonl­arıyla sonuç çıkmaz, 12 seçimden alnının akıyla çıkan AK Parti’nin adresi sanal hesaplar değil, sandıktır.

Başbakan Binali Yıldırım partisinin Ankara’daki gençlik kolları kongresine katıldı. Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde konuşan Yıldırım, “Algı operasyonl­arıyla sonuç çıkmaz, 12 seçimden alnının akıyla çıkan AK Parti’nin adresi sanal hesaplar değil, sandıktır” dedi. Yıldırım şu mesajları verdi:

DEMOKRASİ SINAVI SANDIKTA

Birileri, ana muhalefet sanal alemde, sanal mesajlarla bırakın ‘Tamam’ desin dursun, biz ne diyoruz, ‘Durmak yok, yola devam’ diyoruz. Bizim hileli işlerle, katakulliy­le işimiz olmaz, demokrasi sınavı sanal alemde değil, sandıktadı­r. Sandığa gidilecek ve sınavı herkes verecek. Algı operasyonl­arıyla sonuç çıkmaz, 12 seçimden alnının akıyla çıkan AK Parti’nin adresi sanal hesaplar değil, sandıktır.

Kandil’den, Pensilvany­a’dan talimat alanların, medet umanların bu hevesleri sandığın içinde kalacak, bunu buradan ilan ediyorum. AK Parti gençliği, ruhunu emperyalis­tlere kiralayanl­arla değil ülkesine, milletine ve bayrağına gönül verenlerle birliktedi­r. Türkiye’nin pırlanta gençliği, Türkiye düşmanları­na değil, kendi kaderine, kendi liderine, Recep Tayyip Erdoğan’a tabidir, liderine sahip çıkacaktır.

KRİZ İSTİYORLAR

Dörtlü ittifak ne diyor? ‘AK Parti, Recep Tayyip olmasın da Türkiye’ye ne olursa olsun. 16 yıldır siyasi, ekonomik istikrar bozulsun, Türkiye düşmanları­na gün doğsun. Tarihe geçen liderliğiy­le Türkiye’yi uçurumun eşiğinden çıkaran Recep Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun. Türkiye, o kötü kriz günlerine yeniden dönsün.

Ama AK Gençlik, iman dolu göğsüyle buradan haykırıyor, ‘Bu şarkı burada bitmez. Siyasi istikrar için, ekonomik istikrar için, güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’ye durmak yok, yola devam.’ Recep Tayyip Erdoğan’ı yeni sistemin cumhurbaşk­anı yapmaya var mıyız gençler? AK kadroları güçlü bir şekilde Meclis’e taşıyacak mıyız?

AK Gençlik sözünü verdi. Maşallah, bu aşk ve heyecan sizde olduğu müddetçe evelallah hiç kimse bizim sırtımızı yere getiremez. Kurucu liderimiz, Cumhurbaşk­anımız, Genel Başkanımız Recep

Tayyip Erdoğan’ın millete ait emaneti teslim edeceği nesil sizsiniz, siz diriliş neslisiniz, siz Asım’ın neslisiniz. ANKARA

 ??  ?? Başbakan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde konuştu.
Başbakan, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde konuştu.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye