Sabah

AFRİN KAHRAMANLA­RI GURURLA KARŞILANDI

Zeytin Dalı Harekâtı’nda görev yapan Polis Özel Harekât (PÖH) timleri yurda dönüyor. İstanbul, Hatay, Samsun, Sivas, Ordu, Eskişehir ve Bursa’da 224 kahraman, aileleri ve meslektaşl­arı tarafından coşkuyla karşılandı

- (DIT|R: Mesut A/TUN - TASARıM: Nigar TEKİN Emir SOMER Beyza KABASAKAL

ZEYTİN Dalı Harekâtı’nda görev yapan Polis Özel Harekât (PÖH) timleri yuvaya döndü. 22 kişiden oluşan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekât ekibi, kesilen kurbanlar, dualar ve sevinç gözyaşları ile karşılandı. Vali Küçük “Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK/PYD-YPG ve DEAŞ’lı teröristle­re yönelik 20 Ocak’ta Afrin’de başlattığı operasyona katılmak üzere Suriye’ye giden Polis Özel

Harekât timlerinin yurda dönüşü devam ediyor. İstanbul’dan 48, Hatay’dan 44, Sivas, Ordu, Eskişehir ve Bursa’dan ise 22’şer Özel

Harekât polisi dün yurda döndü. Kahraman polisler görev yaptıkları kentte aileleri ve meslektaşl­arı tarafından karşılandı.

■ İSTANBUL: 22 Şubat’ta Afrin’e giden 48 Özel Harekat polisi için Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde karşılama töreni yapıldı. Törende tamamı polislerde­n oluşan ve İstanbul Emniyeti Polis Mehteran Takımı da yer aldı.

■ SİVAS: Afrin’den dönen 22 polis, aileleri ile silah arkadaşlar­ı tarafından karşılandı. Duygusal anların yaşandığı karşılamad­a polisler, aileleriyl­e hasret giderdi. Törende, kurban kesilerek dua edildi. İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, “Kahramanla­rımız döndü. Bu gurur dolu anı hep beraber yaşadık” dedi.

■ ORDU: 22 kişilik tim için valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Özel Harekât polisleri, aieleleri ve silah arkadaşlar­ıyla kucaklaştı. Dualar eşliğinde kurban kesildi, ardından protokol mensupları görevlerin­i başarıyla tamamlayan polisleri tebrik etti.

■ SAMSUN: Kahraman 22 polis il emniyet müdürlüğün­de Mehter Marşı ile karşılandı.Törende kurban kesilip dualar edildi.

■ ESKİŞEHİR: 22 kahramanı, aileleri ve meslektaşl­arı coşkuyla karşıladı. Kucaklaşma­da mutluluk ve gurur gözyaşları döküldü.

Bu arada Zeytin Dalı Harekâtı’nın başlangıcı­ndan bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 448 oldu.

 ??  ??
 ??  ?? Alman Kerstin yenge Türkiye Erdoğan’dan önce Doğu Almanya gibiydi
Alman Kerstin yenge Türkiye Erdoğan’dan önce Doğu Almanya gibiydi
 ??  ?? HATAY
HATAY
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye