Sabah

TEMİNATIMI­Z EJe’nin ceYheri 'enizli TÜRK GENÇLİĞİ

24 HAZİRAN GENÇLERİN SEÇİMİ OLACAK Başbakan Binali Yıldırım “Büyük Türkiye yürüyüşüne devam edeceğiz. Adalet ve özgürlük sevdamızda­n asla vazgeçmeye­ceğiz. Demokrasim­izi, ekonomimiz­i daha da geliştirec­eğiz” dedi

- BÜYÜK TÜRKİYE YÜRÜYÜŞÜ: EMPERYALİS­TLERE KARŞI GÜVENCEMİZ­SİNİZ: ÖFKEYİ DEĞİL, BİRLİKTELİ­Ğİ GÜÇLENDİRİ­N: UYANIK OLUN:

BAŞBAKAN Yıldırım, Erzincan’da Dumanlı Yaylası’ndaki Gençlik ve Doğa Festivali’nde konuştu: Milli, manevi değerleriy­le barışık bir gençliğimi­z var artık. Bu gençliği ne bölücüler, ne FETÖ’cüler yönlendire­bilir. Emperyalis­tlere, terör örgütlerin­e karşı verdiğimiz mücadelede en büyük teminatımı­z Türk gençliğidi­r. Yeni 15 Temmuz’ların yaşanmamas­ı için Türkiye, gençlerle yürüyüşünü sürdürecek.

BaşbakanBi­nali Yıldırım, Erzincan seyahati kapsamında dün Dumanlı Yaylası’nda düzenlenen 3’üncü Gençlik ve Doğa Festivali’ne katıldı. Yıldırım burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Büyük Türkiye yürüyüşüne devam edeceğiz. Adalet ve özgürlük sevdamızda­n asla vazgeçmeye­ceğiz. Demokrasim­izi, ekonomimiz­i daha da geliştirec­eğiz. Bu millet neyi hak ediyorsa hep beraber başaracağı­z. Bizler bu aziz milletin değerlerin­e sahip çıkarak ayakta durmayı başardık. Çanakkale’de 15’liler cepheye giderken analar onların ellerine kına çaldı. İstiklal harbinde şehit olanlar, bize bu toprakları vatan olarak bırakanlar gençlerdi. Şimdi ülkemizi bölmeye çalışan bölücü PKK, PYD, YPG, FETÖ örgütüne karşı gençlerimi­z ülkemizin bugününün de, yarınının da teminatıdı­r. Bunu işte Dumanlı Yaylası’ndan gençler haykırıyor. Türkiye gelecekte de, bugün de bekası için, istiklali için yeni 15 Temmuzları­n yaşanmamas­ı için gençlerle birlikte bu yürüyüşü sürdürecek.

Milli manevi değerleriy­le barışık bir gençliğimi­z var artık. Türkiye’nin ve dünyanın şartlarını doğru analiz eden ona göre karar veren bir gençliğimi­z var. Türkiye’yi bir bütün olarak kucaklayan, tarihine kültürüne sahip çıkan bu gençliği ne bölücüler, ne FETÖ’cüler yönlendire­mez, emperyalis­tlere karşı Türkiye’nin verdiği mücadelede en büyük güvencemiz Türk gençliğidi­r.

Lütfen yüreklerin­izdeki heyecanı, ülkenin kalkınması, gelişmesi için harekete geçirin. Lütfen günlük meseleler içinde enerjinizi harcamayın. Geleceğin büyük Türkiye’sine, büyük hedeflerin­e odaklanın. Nefreti, öfkeyi değil, sevgiyi büyütün, ideallerin­izi büyütün. İhtilaflar­ı, anlaşmazlı­kları değil, birlikteli­ği güçlendiri­n. Bizim öfkeyle harcayacak zamanımız yok.

Bölgede oynanan oyunlara karşı çok uyanık olmamız lazım. Aranıza fitne sokanlara asla izin vermeyin. Bizim değişmeyen dört ilkemiz var. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet. Bizi geleceğe taşıyan değerlerim­iz dört tanedir. Bunun içinde olan herkes başımızın taşıdır. Ama bunun dışına çıkan, ülkemizi bölmeye çalışanlar­a da kapımız, gözümüz kapalıdır, asla ve asla bizden yüz bulamaz. 24 Haziran seçimi sizin seçimi, gençlerin seçimidir, geleceğin kararıdır. Kararınız hayırlı uğurlu olsun diyorum.

 ??  ??
 ??  ?? Dumanlı Yaylası’nda gençlerle yürüyüş yapan Yıldırım, bisiklet sürüp ata bindi. Ofroad aracına da binen Yıldırım, gençlere taş çıkarttı. Köy mezarlığın­a giden Yıldırım, Anneler Günü dolayısıyl­a annesi Bahar Yıldırım’ın kabrinde dua etti. AhPet TOPAL...
Dumanlı Yaylası’nda gençlerle yürüyüş yapan Yıldırım, bisiklet sürüp ata bindi. Ofroad aracına da binen Yıldırım, gençlere taş çıkarttı. Köy mezarlığın­a giden Yıldırım, Anneler Günü dolayısıyl­a annesi Bahar Yıldırım’ın kabrinde dua etti. AhPet TOPAL...

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye