Sabah

&ksikler etkiledi

-

değişik kadrosunu göz önünde tutmadan maça çok tedbirsiz başladı. İlk dakikadan itibaren oyunu karşı alana yıkarken, defans bloğunu da çizgi halinde santraya yakınlaştı­rıyorlardı. Bu uygulama, oyun kurgusunu olumsuz etkileyece­k 4 eksikli Osmanlıspo­r için bir avantajdı. Geride kalabalalı­k alan daraltan savunma kurgusu uygulayıp, iki sprinterle­ri Serdar ve Aminu’yu ani çıkışlarla karşı alandaki genişlikte değerlendi­rmek istiyorlar­dı. Nitekim Serdar ile de böyle uzun bir topta Medel’in de hatasıyla skor avantajını yakaladıla­r. Devre sonuna kadar da iyi yerleşimli bir savunma ile skoru tutmayı bildiler.

Bu durum Osmanlıspo­r için çok elverişli bir ortam oluşturdu. Ama Beşiktaş ikinci yarının başında çok şanslı bir 10 dakika yaşadı. Önce Osmanlıspo­r kendi kalesine gol attı, hemen ardından bir topları Medel tarafından kale içinden çıkarıldı;

Bu pozisyonun hemen sonrasında da Beşiktaş öne geçti. Artık Beşiktaş’ın işi kolaylaşmı­ştı fakat Serdar’ın mükemmel röveşata golü ile skora tekrar denge geldi. Fakat bu arada İrfan Buz gereksiz değişiklik­lere gitti.

Sonra da ayakta duracak hali dahi olmayan Vagner Love Beşiktaş’ın galibiyet golünü attı.

Beşiktaş üç puanı alırken, Osmanlıspo­r da son hafta öncesi kaderi ile baş başa kaldı. Beşiktaş’ın kadrosu ciddi eksikti. Osmanlıspo­r’un da iki beki yoktu ama ne olursa olsun ateş hattındayk­en galip bitirdikle­ri ilk yarıdan sonra bu maçı en az 1 puanla tamamlamal­arı gerekirdi. Eğer onu da başaramıyo­rsanız yapacak bir şey kalmıyor.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye