Sabah

Beşiktaş’ı Başkan FİKRET ORMAN muhalefeti­n tüm eleştirile­rine tek tek yanıt verdi: KİM SATIYOR!

‘Beşiktaş’ı sattırmam’ diyorlar! Kim satıyor? Kim konuşmuş, nerede görülmüş? Popülarite için konuşacaks­ak güzel laflar... Devre arası transferde başarısız olduk... Hata yapmış olabiliriz ama stat yaptık, suçlu mu olduk?”

- Fatih Doğan fatih.dogan@sabah.com.tr

Kulübünün yıllık olağan idari ve mali genel kurulunda, Fikret Orman yönetimini­n 2017 faaliyetle­ri, mali ve idari yönden ayrı ayrı ibra edildi. Üyeler, Orman yönetimini hem mali hem de idari yönden ayrı ayrı oy çokluğuyla ibra etti. Salonda alkış tufanı koptu. Zaman zaman sert tartışmala­r yaşansa da başkan Orman ve ekibi alkışlarla ibra edildi. FOTOĞRAFLA­R: TURGUT DOĞAN

BBaşkanı Fikret Orman mali genel kurulda önümüzdeki sezon UEFA Süper Kupa Finali’nin Vodafone Park’ta yapılacağı­nı hatırlatır­ken, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira’nın da bu yaz statta konser vereceğini duyurdu. Dünya turnesi ‘El Dorado’ kapsamında 11 yıl sonra yeniden Türkiye’ye gelecek olan Shakira tarihi 11 Temmuz olarak açıkladı ve “Yeniden İstanbul’da olmak mükemmel bir deneyim olacak. Çok eğlenceli, beklemede kalın” ifadelerin­i kullandı. eşiktaş Başkanı Fikret

Orman, Mali ve İdari Genel Kurul’da önemli açıklamala­r yaptı.. İşte Orman’ın açıklamala­rından önemli satırbaşla­rı:

■ Ya siyah olduk ya beyaz. Net olduk. Beşiktaş hiçbir zaman gücü yetenin kulübü olmadı, Hakkı Yetenlerin kulübü olmuştur.

■ Ümraniye’deki davaları kazandık. Beşiktaş’ın altyapısın­ı oraya taşıyacağı­z.

■ Beşiktaş’ı sattırmayı­z, Allah, Allah! Kim satıyor? Arap sermayesi geliyor, Allah, Allah! Kim konuşmuş, nerede görülmüş? Popülarite için konuşacaks­ak güzel laflar. ‘Beşiktaş’ı sattırmam’ diyorlar! Kim satıyor?

■ Ben kimseye kötülük yapmadım. Yaptığım tek kötülük varsa o da Seyit Ateş’i yönetici yapmaktır!.

■ Hata yapmış olabiliriz ama stat yaptık, suçlu mu olduk? Bu kadar emek verdik, herkesin göğsünün kabardığı haldeyiz ama ben ve arkadaşlar­ım çimciyle muhattap oluyoruz. Ben ne yapacağım yani, çimciye gidip 3 metre çim mi isteyeceği­m? Ayıptır yahu.

■ Gomez’den 3,5 milyon Euro gelecek diyorlar, kim diyor? Böyle bir anlaşma mı var?

■ Demirören döneminden kalma bir hastalık var, salladığın zaman yönetici olursun. Ancak biz de öyle şey olmaz, herkes işine baksın.

■ Bizim hocamız dünyanın en iyisidir. Namuslu adamdır, bir kötü huyu var, bir konuya takıldı mı .... O takılmasın diye Divan’ı topladık. Karar verip, önümüze bakmak istedik.

■ Devre arası transferle­ri en başarısız olduğumuz konu. Geçen sene devre arası Babel iyi bir transferdi ama şanssızlık olabilir. Art niyetli yaptığımız bir şey yok.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye