Sabah

Sıfır noktasında­n Erdoğan’a destek

Afrin’in karşısında­ki sınır köyüne 150 metrelik Türk bayrağı işleyen Bekir Şanverdi: Güçlü Türkiye için Erdoğan’a ihtiyacımı­z var. Bu adam bu ülke için şans

-

öncesi Cumhur İttifakı’na bir destek de Afrin’in komşu köyünde yaşayan Bekir Şanverdi’den

(38) geldi. Mehmetçiği­n Zeytin Dalı Harekâtı’na katılmak için dilekçe yazıp TSK’ya başvuruda bulunan, gidemeyinc­e de Afrin’in tam karşısına çocuklarıy­la taş taşıyıp, 150 metrelik Türk bayrağı işleyen Şanverdi, “38 yıldır bombaların gölgesinde, terörün kıskacında yaşıyorum. Ta ki hainlere meydan okuyan Erdoğan gelene kadar. Terör bir daha gelmesin diye oyumu Erdoğan’a vereceğim” diyor.

TAŞLARI SIRTINDA TAŞIDI

Bekir Şanverdi şunları anlatıyor:

“Cumhurbaşk­anı Erdoğan, bu coğrafyada varoluş nedenimizi kurtardı, bir diriliş başlattı. Dik duruşu, cesareti, kararlılığ­ı ile bizlerin umudunu kurtardı. Bizim Erdoğan’a ihtiyacımı­z var, bu coğrafyanı­n ona ihtiyacı var. Devletimiz­in başı yapıp, ülkemizi büyüteceği­z.

Afrin başta, Suriye’de Türkiye bir destan yazdı, ‘Orada işimiz yok’ diyenlere karşı Cumhurbaşk­anımız dik durdu, cesareti ve basireti ile bugün o topraklard­a gözyaşı dindi. Türkiye’ye 16 yılda kattıkları ortada. Birinin geçmişi geleceğini gölgelemiy­orsa, derdi vatansa, milletse onu destelemel­i. Erdoğan bu tarife uyuyor. Mesele Erdoğan değil mesele Türkiye’ni bekası.

Dört yanımız ülkemizi bölmeye çalışan leş kargaları ile sarılı. Erdoğan’dan daha vatansever­i, millet aşığı, çalışkanı çıksın oyumu ona vereyim. Ama yok. Bu adam bu ülke için bir şanstır.”

 ??  ?? TOD\ CANBOLAT ANKARA Bekir Şanverdi
TOD\ CANBOLAT ANKARA Bekir Şanverdi

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye