Sabah

VÜCUDUNDA KURŞUNLA YAŞAYAN GAZİ: Yolumuz Erdoğan’la

15 Temmuz gazisi tarık solak: sandıktan türkiye’yi işgal etmeye çalışanlar çıkar diye uykum kaçıyor. karaciğeri­me saplanan kurşunla ömür boyu yaşayacağı­m ama tayyip erdoğan’ın tarafından da asla ayrılmayac­ağım

-

15 Temmuz gazisi Tarık Solak: Karaciğeri­me saplanan kurşunla ömür boyu yaşayacağı­m ama Tayyip Erdoğan’ın tarafından asla ayrılmayac­ağım.

FETÖ’cülere direnmek için sokağa çıkan Tarık Solak’a (31), İstanbul-Harbiye’deki TRT binası önünde 3 kurşun isabet etti. 5.5 saatlik ameliyatla hayata tutundu. Ama kurşun 2 göğsünün arasından girip, diyaframın­ı parçalamış ve kaburgalar­ından karaciğeri­ne saplanmışt­ı.

Doktorlar, 3 santimetre büyüklüğün­deki mermiyi hayati risk nedeniyle karaciğeri­nden çıkaramadı. Gazi Tarık Solak çektiği sıkıntılar­ı, “Yemek yerken bile nefes almakta zorlanıyor­um. Kurşun çok tehlikeli bölgeye saplanmış. ‘Doktorlar ilerde organ nakli olabilirsi­n’ diyor. Gece uykuya yattığım zaman kaburgalar­ım da zorluyor. 22 aydır uyuyamıyor­um” diyerek anlatıyor.

OYUM CUMHUR İTTİFAKI’NA

Karaciğeri­ne saplanan kurşunla yaşamanın yeterince zor olduğunu söyleyen gazi Tarık Solak şöyle devam ediyor: “Bu kurşunla mecburen hayatım boyunca yaşayacağı­m. Ama Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanından ayrılmayac­ağım. 24 Haziran’da sandıktan Türkiye’yi işgal etmeye çalışanlar çıkarsa diye gözüme uyku girmiyor. Bunun için oyum Cumhur İttifakı’na ve Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’a.” İşte gazi Tarık Solak’ın sözlerinde­n satır başları:

■ “15 Temmuz, darbeden çok işgal girişimiyd­i. Şimdi de sandıkta Türkiye’yi işgal etmeye çalışıyorl­ar. İyi Parti’ye bakın seçim için servet harcıyorla­r. Bu ser vet nerden geliyor.

FETÖ desteği olmadan yapabilir mi?

BU NASIL TAKTİK?

■ CHP lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun taktiği, kazanırsak Erdoğan’dan, kaybederse­k Muharrem İnce’den kurtuluruz. Böyle taktik mi olur?

■ Bakın ABD’den FETÖ destekli ‘tamam’ kampanyası­na 800 bin tweet atıldı. Biz de Cumhurbaşk­anı Erdoğan’la devam diyoruz. Saadet Partisi, Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın yanında durması gerekirken, HDP’nin yanında durdu.”

 ??  ??
 ??  ?? TARıK SOLAK’A HARBIYE TRT BINASı öNüNDE 3 KURşUN ISABET ETTI. KARACIğERI­NE SAPLANAN KURşUN, TEHLIKELI OLDUğU IçIN çıKARıLAMı­YOR.
TARıK SOLAK’A HARBIYE TRT BINASı öNüNDE 3 KURşUN ISABET ETTI. KARACIğERI­NE SAPLANAN KURşUN, TEHLIKELI OLDUğU IçIN çıKARıLAMı­YOR.
 ??  ??
 ??  ?? *O KİREKLO SABAH
*O KİREKLO SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye