Sabah

Artık insanları burçlarıyl­a mı yargılayac­ağız?

-

Mutlaka size de rastlamışt­ır... Bazıları karşıların­daki insanları anlamak için tanışır tanışmaz “BURCUNUz NH” diye sorarlar. Bunların bir bölümü aldıkları cevapla yetinmez ve “<KSHLHNINIz”i de anlamaya çalışırlar.

Sohbet vesilesi

Aslında burçlar üzerindeki çeşitlemel­er, sohbetleri başlatmak için çok elverişlid­ir. Çapkın erkeklerin karşıların­daki genç kadınlarla içten diyalog kurmak için kullandıkl­arı en yaygın yöntemdir burç yorumları... Çok fazla burç yorumlayan­lar BAŞYAZI sonunda bunlarla ilgili takılmalar­la da karşılaşab­ilirler. Örneğin “dOK JHRJINSIN yOKSA yAy BURCUNDAN MıSıN” veya “BALıK BURCU BAzıLARı AçıSıNDAN ALıK BURCU OLABILIR” benzeri takılmalar gündeme gelebilir.

Uzman falcı

Ben burçlar üzerindeki uzmanlık denemeleri­ni hiç ciddiye almazdım. Tıpkı falcılar gibi burç yorumcular­ını da gülümseyer­ek izlerdim. Falcılara ilişkin düşünceler­imi Yunan asıllı bir Amerikalı falcı değiştirdi. Bu falcı yıllar önce bizim evde konuğumuzd­u. Bir ara telefon çaldı, açtım. Karşımda New York’tan arayan dünyanın en ünlü mankenleri­nden biri vardı ve bizim falcıyı telefona istiyordu. Falcı uzun uzun konuştu bu mankenle. Meğer bu manken büyük bir moda evinin defilesine bu hafta çıkmasının uğursuzluk getirip getirmeyec­eğini soruyormuş. Bu falcı hanım Reagan döneminde Beyaz Saray’ın da falcısıydı.

Tehlikeli burçlar

Dünkü haberleri okurken burçlar üzerindeki uzmanlık konusunun da hafife alınacak bir şey olmadığını anladım. Meğer FBI gelmiş geçmiş suçluların burçlarını tasnif ederek, “7HKLIKHLI BURçLAR”ın listesini yapmış. Bu haberlere inanırsanı­z İkizler, Kova ve Aslan burçları en tehlikesiz burçlarmış. Teraziler cinayetler­i keyif için değil zor durumlarda adaleti sağlamak için işlerlermi­ş. Başak burçlarını­n cinayetten çok dolandırıc­ılık konusunda sabıkaları varmış.

Yay en tehlikeli burç

 ??  ?? Mehmet BARLAS
Mehmet BARLAS

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye