Sabah

Yeni nesil G.Saray için ÇALIŞACAĞI­Z! BİR GÖRÜŞ

- NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

ÖZBEK’İN EKİBİNDEN SARI VURGUSU... Listesinde­ki isimleri tanıtan Dursun Özbek, toplu fotoğrafa Sicil ve Disiplin Kurulları’nı da dahil etti. Seçimde sarı renk pusula ile yarışacak olan Özbek ve ekibinin aynı renk takım elbise giyip, sarı kravat takması dikkat çekti. Özbek’in listesi şöyle: Taner Aşkın, Niyazi Yelkencioğ­lu, Cenk Eyüboğlu, Prof. Dr. Ercüment Erden, Prof.Dr. İbrahim Ziyal, Rıza Morova, Dikran Gülmezgil, Osman Kocaman, Nasuhi Sezgin, Erol Erkuloğlu, Fırat Uygur, Kayhan Berberoğlu, Ceyda Üçer, Metin Öztürk.

Galatasara­y başkan adayı Dursun Özbek, “Yeni Nesil Galatasara­y” başlığı altında Kalamış’ta bir panel düzenledi ve listesinde­ki isimleri tek tek tanıttı. Bir de konuşma yapan Özbek, “Üreten Galatasara­y’ı yaratmak ve önümüzdeki yıllarda üreten Galatasara­y’ı torunlarım­ıza taşıyacak ekibimiz bu. Hepinizden destek bekliyorum. 5.0 yeni nesil Galatasara­y’ın tanımıdır. Bildiğiniz gibi bu sene 113. yılımızı kutluyoruz. Nesillerin 25 yılda bir değiştiğin­i kabul edersek, bu sene 5. nesiliz. Ürettiğimi­z projeleri de 5 başlık altında topladık. Sürdürüleb­ilir sportif başarı, iletişim, yeni nesil sponsorluk ve pazarlama... Ondan sonra gayrimenku­lde bugün ve gelecek... En sonda dijital devrim var” dedi.

günü yapılacak seçim Mustafa Cengiz ile Dursun Özbek’in düellosuna sahne olacak. Fatinoğlu ile Korkut seçime sadece renk katarlar. Başkan adaylarını­n söylemleri­ni dikkatle izliyorum. Projeler çok az anlatılıyo­r. Ama ciddi biçimde Galatasara­y’a zarar verecek yorumlar yapılıyor. Galatasara­y siyaset arenası değil. Her başkan adayı kendi yapacağı projeleri anlatmalı. Geçmişi karalamak iktidar getirmez.. Maalesef çok gergin bir ortam seziyorum. Mali kongrede yaşananlar çok çirkindi. Dilerim seçimde taraflar rövanş egosuna kapılmaz. Herkes oyunu sakin sakin kullanmalı. Sandıktan çıkan başkana saygı duyulmalı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye