Sabah

Yasak aşk bahçe parmaklığı­nda bitti

Aydın’da evli sevgilisiy­le buluşmak isteyen Mahmut Danacı sevgilisin­in eşi ve arkadaşlar­ının saldırısın­a uğradı. Danacı bir duvarı aşıp kaçmaya çalıştı. Ama ayağı demir parmaklıkl­ara sıkışınca yakalandı

-

Ankara’da oturan Mahmut Danacı (36 ), sosyal medyadan tanıştığı, kendisi gibi evli olan ve Aydın’ın Nazilli ilçesinde oturan Sıdıka Aktaş’la (30) aşk yaşamaya başladı. Eşinin telefonunu kontrol ederken yasak aşkı gören Mahmut Danacı’nın eşi Betül Gündüz, fotoğrafla­rı ve yazışmalar­ını kopyaladı. Ardından 13 yıllık kocasına boşanma davası açtı. Çift, geçen boşandı.

Başka bir kadın yüzünden yuvasının yıkılmasın­ı içine sindiremey­en Betül Gündüz, Facebook’tan eski eşinin aşk yaşadığı Sıdıka Aktaş’ın eşi Aytunç Aktaş’a (33) ulaşarak, fotoğraf ve yazışmalar­ı gönderdi. Bu arada eşinin Ankara’dan otobüse binerek Nazilli’ye gelmek için yola çıktığını öğrenince bu durumu da telefonla haber verdi.

Aytunç Aktaş’ın arayarak durumu bildirdiği ailesi, Nazilli’ye gelerek genç kadını alıp Kuşadası’na götürdü. Aktaş ardından babası ve arkadaşlar­ını çağırıp, evde beklemeye başladı. Ankara’dan gelen Danacı sokakta beklediğin­i pencereden gören Aktaş, işe gider gibi yaparak apartmanda­n çıktı. Apartmana giren Danacı, Aktaş’ın arkadaşlar­ının saldırısın­a uğradı.

Kaçmaya başlayan Mahmut Danacı. bir sokakta sıkışınca, yandaki okulun bahçesine atlamak istedi. Ancak yaşadığı panik nedeniyle ayağı, üzerinden atlamaya çalıştığı demir parmaklıkl­ara sıkışınca yakalandı. Bu sırada tesadüfen okulda bulunan polisler, Mahmut Danacı’yı sıkıştığı demir parmaklıkl­ardan kurtardı. Danacı, ayağından çıkan ayakkabısı elinde götürüldüğ­ü polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 ??  ?? Ayağı sıkışan âşığı polis böyle kurtardı. Mahmut Danacı’yı yakalatara­k intikam alan eski eşi Betül Gündüz. Danacı vesevglisi Sıdıka Aktaş.
Ayağı sıkışan âşığı polis böyle kurtardı. Mahmut Danacı’yı yakalatara­k intikam alan eski eşi Betül Gündüz. Danacı vesevglisi Sıdıka Aktaş.
 ??  ??
 ??  ?? SABAH
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye