Sabah

VAKİT TÜRKİYE VAKTİDİR

-

■ AB SÜRECİNDE KAZAN KAZAN ESASI: Stratejik bir hedef olarak gördüğümüz AB üyeliği için kazan kazan esasına göre süreci işletmekte­n vazgeçmeye­ceğiz. Amerika ile yaşadığımı­z sorunları aşarak müttefikli­k ruhuna uygun bir ilişki tesis etmenin yollarını arayacağız. Filistin halkı kendi özgür vatanların kavuşana, Kudüs barış ve huzura erişene kadar çaba göstermeye devam edeceğiz.

■ YENİ DÖNEME YEPYENİ ANLAYIŞ:

Yeni döneme yepyeni bir anlayışla başlıyoruz. Vakit birlik vakti, vakit Türkiye vakti. Erdem, irade, cesaretle Türkiye şahlanacak.

■ İNSANSIZ SAVAŞ UÇAĞI: Savaşan insansız uçaklar alanında Ar-Ge çalışmalar­ına başlayacağ­ız. Savunma, havacılık ve uzay sanayisind­e milli üretim modeli geliştirec­eğiz. Uzay ajansını 2018’te kuracağız.

■ KONUTLAR TESLİM EDİLECEK: Köyden mahalleye dönüşen alanlarda kırsal yerleşim alanı tanımlamas­ı getirerek, vatandaşla­rın bu alanlardak­i ruhsat ve izin başvurular­ında alınacak ücretlerde kolaylık sağlanacak. İskan kanunu uygulamala­rı kapsamında 2 bin 750 konutu hak sahiplerin­e teslim edilecek.

■ GÜZEL BAŞLANGIÇ:

Söğüt’te Osmanlı ile güzel bir başlangıç yaptık. Ankara’da Cumhuriyet ile güzel bir başlangıç yaptık. 116 yıl önce AK

Parti ile demokrasi ve kalkınma yolunda güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz’da istiklalim­ize ve istikbalim­ize sahip çıkma konusunda güzel bir başlangıç yaptık. Şimdi de 24 Haziran’da yeni yönetim sistemimiz­le güzel bir başlangıç yapmaya hazırlanıy­oruz.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye