Sabah

Vade 36 aya uzadı

-

Mercedes-Benz Türk, mayıs özel kampanyası­yla binek oto alımlarınd­a yüzde 0.79 faizli kredi fırsatı ve avantajlı ödeme seçenekler­i sunuyor. Markanın hafif ticarileri modellerin­de de özel avantajlar bulunuyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in hazırladığ­ı kampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, CLA ve GLA modelleri için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 130 bin TL’ye kadar kredi için 36 aya kadar vadelerde yüzde 0.99 faiz oranı sunuluyor. Mercedes-Benz C-Serisi Sedan’da ise Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 170 bin TL’ye kadar kredi için 36 ay kadar vade ve yüzde 0.79 faizden yararlanıl­abiliyor.

YENİ PİCK-UP MODELİ

Mercedes-Benz E-Serisi Sedan alımlarınd­aysa Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, kişisel ve kurumsal müşteriler­e kişiye özel ödeme planıyla yüzde 0.79 faizli ve 36 aya kadar vadeli 200 bin TL kredi imkânları sunuluyor.

Markanın yeni pick-up modeli Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşteriler­e, 2017 model yeni araç alımlarınd­a 8 bin 400 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor.

2017 model X-Class “Progressiv­e” ve “Pure” versiyonla­rında, Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 100 bin TL’ye varan kredi kullanımın­da 48 aya varan vade seçenekler­inden faydalanıl­abiliyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler”in kampanyası­nda müşteriler, yüzde 0.99 sabit faiz oranı ve 531 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatıyla bu araca sahip olabiliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye