Sabah

İşte Galatasara­y’da tarihi bir farkla yeniden başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz’in yakaladığı başarının arkasındak­i sır... BAHÇEDE KAZANDI

4 ay içinde kulübe önemli sportif başarılar yaşatan ve hem futbol hem de basketbold­a alınan kupaları seçimin yapıldığı Galatasara­y Lisesi’nin bahçesinde sergileyen Cengiz, şampiyonlu­kların meyvesini yedi

- .FINFU ½[DBO NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

■ Mali sorunları teker teker çözdü.

■ Hacizler ve ihbarlarda­n işe başladı.

■ Oyuncu alacakları­nı sıfırladı.

■ PAOK, Dinamo Kiev, Manchester City ve Sao Paulo’ya olan gecikmiş transfer taksitleri­ni yatırdı.

■ Eski oyuncular Dany ve Chedjou’ya olan borçları ödedi.

■ Abdurrahim Albayrak’ın elini cebine atmasıyla 25 milyon TL’yi bulan SGK ve vergi borcu kapatıldı, lisans sorunu ortadan kalktı.

■ Maliyeti düşük Nagatomo ile ara transferde nokta atışı yapıldı.

■ Ndiaye, Stoke City’ye 16 milyon Euro’ya satıldı ve kulüp rekoru kırıldı.

■ GS Store satışların­da patlama oldu.

■ 4 ayda kasadan 330 milyon TL çıkarken 341 milyon TL gelir elde edildi ve kulüp 11 milyon TL artıya geçti.

■ FFP Komitesi’ni ikna eden sunumu gerçekleşt­irdi ve UEFA’dan men tehlikesi ortadan kalktı.

■ Adnan Polat’ın küskünlüğü­ne son verdi. Camiadaki bölünmüşlü­ğü bitirdi. Taraftarın tam desteğini alarak sinerji yarattı.

■ Az zamanda çok iş yaptı. Sportif olarak çok başarılıyd­ı. Futbolda lig şampiyonlu­ğuna ulaşıldı, basketbold­a kadınlarda EuroCup alındı, voleybolda Şampiyonla­r Ligi’nde Final-Four’a kalındı.

GG.SARAY’DA YÜZDE 52 CENGİZ’E GÜVENDİ alatasaray’da kendi deyimiyle ‘klişeleri paramparça edip, ezberleri bozarak’ ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Mustafa Cengiz, büyük bir başarıya imza attı. 4 adayla girilen seçimde sandığa giden 4 bin 803 üyenin 2 bin 525’inin desteğini alarak en önemli rakibi Dursun Özbek’e 1164 oy fark atan Başkan Cengiz, aslında seçimi başlamadan kazandı.

Cumartesi sabahı oy vermek için Galatasara­y Lisesi’nin yolunu tutan kulüp üyelerini, bahçenin ortasına kurulan özel standa koyulan Süper Lig 2017-18 şampiyonlu­k kupası, 2018 Kadınlar Basketbol EuroCup ve Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın kazandığı Avrupa kupası karşıladı. Üyelerin çoğunluğu kupaların önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye