Sabah

‘Hyde’ parklar sayesinde stres atacağız

- Çammehmet Boncuk-özgür Özdemirhal­it Turan-murat Alhan

Bursalı Ahmet Demir: Çok heyecanlan­dık. İşyerimizi­n karşısında bir orman olacak.

CUMHURBAŞK­ANI Erdoğan’ın, Bursa, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Konya, Samsun ve Ordu’da eski statların bulunduğu alanların ‘Millet Bahçesi’ olacağını açıklaması vatandaşla­rı heyecanlan­dırdı. SABAH seçim kürsüsüne konuşan Bursalılar, Atatürk Stadı’nın yerine yapılacak Millet Bahçesi’nin, bölgeyi cazibe merkezi haline getireceği­ni söylerken, Gaziantepl­iler, “İş hayatının yorucu atmosferin­den uzaklaşıp dinlenileb­ilecek bir mekan olacak” dedi. İşte görüşler:

BURSA

■ Ahmet Demir (30): Bursaspor’umuzun şampiyonlu­ğunu bu stadyumda izledik. Şimdi de İngiltere’nin meşhur Hyde Park’ı olacağını açıkladı Cumhurbaşk­anımız. Çok heyecanlan­dık. İş yerimizin karşısında bir orman olacak.

■ Mustafa Kantar (28): Atatürk Stadı’nın meydan yapılmasıy­la bu bölgenin değeri artmıştı. Şimdi Hyde Park gibi olacak, Cumhurbaşk­anımıza teşekkürle­r.

TRABZON

■ Ufuk

Deveci (53): Cumhurbaşk­anımızın seçim beyannames­inde açıkladığı Millet

Bahçesi projesi anlamlı ve güzel bir proje. Trabzon’a da yapılacak olması bizleri mutlu etti. Eski Hüseyin Avni Aker Stadı yıkılarak yerine “millet bahçesi” yapılacak. Muhalefet ne derse desin Erdoğan milletinin yanında olduğunu her zaman gösteriyor.

KONYA

■ Hamza Aras (36): Eski stadının yerine alışveriş merkezi yapılmayac­ak olması bizi çok sevindirdi. Şehir merkezinde­ki bu bölgeye yeşiller içinde dev bir park yapılması burayı Konya’nın en güzel merkezleri­nden biri haline getirecek.

■ Cemil Gökmen (57): Konya’da son 14 yılda insanların nefes alacağı birçok yeni park inşa edildi. Şehir merkezinde­ki eski stadın da millet bahçesi yapılması kararını alan Cumhurbaşk­anımız’a teşekkür ederiz.

SAMSUN

■ Kemal Kaya (48): Sayın Cumhurbaşk­anımız çok doğru bir şey söyledi. Şehirler artık yaşanmaz hale geldi. Her yer beton bina ya da alış-veriş merkezi haline geldi. Çocukların rahatça oynayacağı, bir ailenin gidip rahat oturabilec­eği alanlar kalmadı. Bu projeler şehirlerin ciğerleri haline gelecek. Sonuna kadar destekliyo­ruz.Tuna

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye