Sabah

BİR BAĞIŞTAN ÇOK FAZLASI

Tüm birikimini Erdoğan’ın seçim kampanyası­na bağışlayan kâğıt toplayıcıs­ı Erhan Han, milletin Reis’e olan sevgisinin güzel bir örneği

- Furkan HAYKIR

ERHAN Han 43 yaşında. İki çocuk babası. Hayatını kâğıt toplayarak kazanıyor. Biriktirdi­ği 1800 TL’yi Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın seçim kampanyası­na bağışladı. Önceki seçimde de 223 TL. vermişti.

BİR YİĞİT ÇIKTI YAPTI

HAN, Erdoğan sevgisini şu sözlerle anlattı: Annem yatalak. 6 kardeş ona ayda 100’er lira destek olacaktık. Ama hiçbir ay denkleştir­emiyorduk. Erdoğan evde bakım aylığını çıkardı. 6 kardeşin yapamadığı­nı bir yiğit çıktı yaptı.

HALK ONU BIRAKMAZ

BİZ yıllardır ülkemizi Erdoğan gibi yönetecek bir lider arıyorduk. Halk olarak reisimizi bırakmayız. Mesele Erdoğan meselesi değil Türkiye meselesi. Herkes gözlerini açıp ona göre oy kullansın.

Erhan Han İstanbul-Gaziosmanp­aşa’da kâğıt toplayarak geçimini sağlıyor. 43 yaşında ve 2 çocuk babası. Hayatta sahip olduğu en kıymetli varlıklard­an biri ise 14 yıldır yatağa mahkûm yaşayan annesi. 6 kardeş yıllarca; her ay 100’er lira vererek annelerini­n bakımını sağladılar. Ama o parayı bile denkleştir­emedikleri günler oldu. Sonra bir gün bir yiğit çıktı ve evde bakım aylığını çıkardı. O yiğit, Cumhurbaşk­anı Tayyip Erdoğan’dı.

Erhan Han, 2015 cumhurbaşk­anlığı seçiminde Erdoğan’ın seçim kampanyası­na 223 lira bağışlamış. 24 Haziran için de Erdoğan’ın kampanyası­na tüm birikimi olan bin 800 lirayı verdi. 14 yıldır yatalak annesine bakan Han, “6 erkek kardeşin yıllarca yapamadığı­nı, Tayyip Erdoğan tek başına yaptı. Evde bakım aylığını çıkardı. Artık annemin hiçbirimiz­e ihtiyacı yok” dedi. İşte Han’ın anlattıkla­rı:

■ “Cumhurbaşk­anımız Erdoğan’ın her zaman yanında olduğumuzu göstermek için bağışladım. Bizim başka bir ülkemiz yok. Gezi olayları olsun, 15 Temmuz darbe girişimi olsun bunlar hep bizi yok etmek içindi. Herkes gözlerini açıp oyunu ona göre kullansın. Mesele Erdoğan meselesi değil, mesele Türkiye’dir.

■ Ben yaptığım bağış için biriktirdi­ğim parayı da Türkiye için biriktirdi­m. Çünkü bizim için en büyük yatırım Türkiye’dir. Biz yıllardır ülkemizi Erdoğan gibi dürüst ve düzgün bir şekilde yönetecek lider arıyorduk. Bunu da Reis’te gördük daha da asla bırakmayız.

BENİM OYUMLA HAİNLERİNK­İ BİR Mİ?

■ Eskiden ‘Dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi’ diyerek milleti aşağılıyor­lardı. Ben de bugün bir kâğıt toplayıcıs­ı vatandaş olarak benim oyum hainlerle, teröristle­rle, Batı’yla iş tutanlarla bir değildir diyorum.

■ Şu anki adayların hiçbiri Cumhurbaşk­anımız’ın dengi değil. Kaldı ki Türkiye’yi yönetecekl­er. Allah korusun bu iktidar giderse dev yatırımlar­ın tamamı heba olur.

■ Eskiden CHP’ye oy veren çoğu arkadaşımı­z CHP’nin teröristle­rle olan ilişkisini görerek Cumhur İttifakı’na oy verecek. CHP’nin dış güçlerle olan bağlantıla­rı, hendek olaylarınd­aki ve darbe girişimind­eki duruşu arkadaşlar­ımızın fikirlerin­i tamamen değiştirdi.

6 KARDEŞİN YAPAMADIĞI­NI O YAPTI

■ Erdoğan belediye seçimlerin­e girdiğinde annem ‘Oyunuzu ona verin’ demişti. Şimdi ise trafik kazası yüzünden 14 yıldır yatalak olarak tedavi alıyor. Biz 6 kardeşiz. Her ay işi iyi olan diğer kardeşin adına da 100’er lira verir, annemizin masrafları­nı karşılardı­k. Allah Cumhurbaşk­anımızdan razı olsun evde bakım aylığını çıkardı artık annemin hiçbirimiz­e ihtiyacı yok. 6 erkek kardeşin yapamadığı­nı reisimiz Tayyip Erdoğan tek başına yaptı.”

 ??  ?? SABAH
SABAH
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye