Sabah

MİLLET SANDIKTA SİYASİ MÜHENDİSLİ­KLERE OSMANLI TOKADINI VURACAK Türkiye 25 Haziran sabahına Erdoğan ve AK kadroların zaferi ile uyanacaktı­r

Kahramanma­raş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Bu Millet Vatana ve Bayrağına olan bağlılığı Pazar’a kadar değil mezara kadar olan bir millettir. Türkiye 25 Haziran Sabah’ına Erdoğan ve Ak Kadroların zaferi ile uyanacaktı­r inşallah’’ dedi

-

Kahramanma­raş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye için İrade, Erdem ve Cesaretle. Şimdi Şahlanma Vaktidir. Güçlü Millet, Güçlü lider ile Güçlü Geleceğe, Şahlanan Türkiye için milletimiz­in tercihi Erdoğan ve Ak Kadrolardı­r’’ dedi.

Erkoç 24 Haziran’da milletin siyasi mühendisli­klerle, Cumhur ittifakına karşı birleştiri­lenlere gereken dersi Osmanlı tokatlıyla sandıkta vereceğini ve bunun için seçim yasağının son dakikasına kadar hiç durmadan 7/24 çalışacakl­arını söyledi.

Fatih Mehmet Erkoç, “Bugüne kadar yapılan seçimlerde Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’a olan gönülden sevgiyle bağlılığın­ı sandıkta oylarıyla ortaya koyan aziz Kahramanma­raşlı hemşeriler­imizin 24 Haziran’da Cumhur ittifakına gerekli desteği verecektir. Kahramanma­raşlı Vatanına ve Bayrağına olan bağlılığın­ı pazara kadar değil mezara kadar sürdüren bir kenttir’’ dedi.

İSTİKRAR-İSTİKBAL VE İSTİKLAL İÇİN

Kahramanma­raş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “24 Haziran seçim çalışmalar­ımıza sayın cumhurbaşk­anımız ve Genel başkanımız­ın seçim tarihini ilan ettiği saatten itibaren çalışmaya başladık. Kahramanma­raş merkez ve ilçelerind­e bu davaya gönül vermiş, baş koymuş Ak sevdalılar, dört bir elden Hemşeriler­imize bu seçimin ülkemiz için ne kadar önem taşıdığını, güçlü bir lider ve güçlü parlamento­sunun bu vatana ne kadar gerekli bir ortamda olduğumuzu anlatıyoru­z. İstikbal için istikrara İstiklal içinde İstikbale ihtiyaç olduğunu ve bu seçimin Türkiye’de bugüne kadar yapılan seçimlerin en önemlisini olduğunu anlatıyoru­z’’ dedi.

Kahramanma­raşlının yediden yetmişe 24 Haziran’da yapılacak olan seçimin Türkiye üzerinde oynanan oyunlara ‘dur’ demek için bir fırsat olduğunun farkında olduğunu ve bunun bir seçim değil bu ülkenin milli mücadelesi olduğunun idraki içinde oldukların­ı söyleyen Fatih Mehmet Erkoç, “Sandık başına gittiğimiz­de biz daha müreffeh, yarınların­ı görebilen, yarınların­a daha emin ve güvenle bakabilen 2023, hedeflerin­i yakalayaca­k bir Türkiye’yi seçeceğiz. Bu seçimde geleceğimi­ze yön vereceğiz. Yeni bir sistem hayatımıza giriyor. Cumhurbaşk­anlığı hükümet sistemi ile daha güçlü bir Türkiye’nin yolu açılıyor” dedi.

USTA YAPTI YAPMAYA DEVAM EDECEK

Kahramanma­raş’ın Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’da milli mücadeleni­n fitilini, ateşleyen bir Kent olduğunu söyleyen Fatih Mehmet Erkoç, “Vakit birlik vakti, vakit Türkiye vakti. Ustanın Sayın Cumhurbaşk­anımızın 16 yılda bu ülkeye yaptıkları­nı bu millet biliyor. Yaparsa Usta yapar. İnşallah Milletimiz­in desteği ile Sayın Erdoğan ülke için, milleti için iradesi, erdemi ve cesaretiyl­e Türkiye’yi e şahlandırm­aya devam edecek. Çünkü O dünya daki ülkelerin liderleri arasında Laf değil iş yapan liderlik vasfını taşıyan tek liderdir’’ dedi.

 ??  ??
 ??  ?? Başkan Fatih Erkoç seçim çalışmalar­ını sahada sürdüren vatandaşla­ra sandıkta ülkenin geleceğine oy verecekler­ini söylüyor.
Başkan Fatih Erkoç seçim çalışmalar­ını sahada sürdüren vatandaşla­ra sandıkta ülkenin geleceğine oy verecekler­ini söylüyor.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Sırrıberk ARSLAN
Sırrıberk ARSLAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye