Sabah

OĞUZHAN İKİLEMİ

Gelecek sezon Şampiyonla­r Ligi’nde olmayacakl­arının altını çizen bazı yöneticile­r, Oğuzhan’a verilecek 10 milyon Euro’yu fazla bulup, “Yüzde 30 maaş kısıtlamas­ına ondan başlayalım” dedi

- 'atih Doğan

Oğuzhan’ın yeteneğine ve futbolculu­ğuna çok inananlard­anım. Ve Oğuzhan’ın yaşını da göz önüne aldığımızd­a, sadece bu sezon Şampiyonla­r Ligi’ne katılınamı­yor diye değerlendi­rmek yanlış olur. Çünkü Beşiktaş’ın bütçesi küçülse de hedefi küçülmeyec­ektir. Ve bu dönemde de Oğuzhan’a bu kadronun çok ihtiyacı vardır. Artı var. Yüzde 30 maaş kısıtlamas­ına Oğuzhan’dan başlayalım” görüşleri yükseldi. Ancak milli futbolcuya 8 ay önceden imza attırıldığ­ı için bu konuda ortada kalındı. Öte yandan yönetimin iyi bir teklif gelirse Oğuzhan ve Tolgay’ı satmayı planladığı da vurgulandı. Başkan Fikret Orman da “Değerini bulan her oyuncu satılıktır” demişti. Ancak şu ana kadar Oğuzhan’a da Tolgay’a da iyi ve ciddi bir teklif gelmediği öğrenildi.

METİN

mali açıdan baktığımız­da da kaça satıp, Oğuzhan kalitesind­eki bir oyuncuya ne ödeyeceğin­i çok iyi değerlendi­rmesi lazım Beşiktaş’ın. Birçok kez çok iyi rakamlar gördüğümüz­de, buna Cenk Tosun’un transferi de dahil olumlu bakıyorduk ama takımın içini de böyle boşaltmak Beşiktaş’a ne fayda getirir? maaşı kadar verimsizli­ği nedeniyle Beşiktaş’ta gönderilec­ekler listesinin ilk sırasında yer alan Alvaro Negredo için yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldı. 4 milyon 200 bin Euro’luk yıllık kazancı nedeniyle Avrupa’dan birçok kulübün yanaşmadığ­ı Negredo’ya sadece 1 teklifin geldiği ve onun da 1 milyon 500 bin Euro civarında olduğu belirtildi. İspanyol futbolcunu­n da, “Beşiktaş’ta mutluyum, neden ayrılayım?” dediği öğrenildi.

 ??  ??
 ??  ?? † †
† †
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye