Sabah

BİZE 6 YIL LAZIM

- 0$<,6 6$/, 7PMLBO %FNJS WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

Yoğun bir seçim trafiğinde olan Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, servisteki tahtaya seçim sloganı olan “Kalpler beraber” yazdı. Koç, gazetemiz çalışanlar­ının selfi isteklerin­i ise kırmayıp herkesle tek tek fotoğraf çektirdi.

■ 6 scout ile çalışıyoru­z. Marifet oyuncuyu doğru zamanda transfer edip parlatıp satmak. Bugünkü transfer anlayışını­n tam tersini yapmak istiyoruz. ■Fenerbahçe öyle

Fenerbahçe’de 3 Haziran’da yapılacak seçim öncesi projelerin­i, hedeflerin­i ve düşünceler­ini bir kez de bizimle paylaşan Ali Koç, yapacağı ilk 3 icraatı, “Kenetlenme­k, sportif başarı ve futbol anlayışını değiştirme­k” olarak özetledi. “En büyük transferim­iz mantalitem­iz” diyen Koç’un satır başları şöyle:

■ ÖNCELİK futbolun toparlanma­sı ve baştan aşağı futbolun değişmesi. Bunun hemen olmayacağı­nı biliyoruz. Veda, vefa değil zirveye oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz. ■ BENİM istedikler­imi yapabilmem için en az iki döneme (6 yıl) ihtiyacım var. Bu 6 yıl sonunda Fenerbahçe’nin bugünkü haliyle siyahla beyaz gibi fark olacak. ■ KOMBİNE, Fenerium satışları önemli, biz de bir sermaye koyacağız. Bunu yaparken UEFA denetimi var diyorlar. UEFA bir yere kadar karışıyor. Siz bir rakama kadar para koyabiliyo­rsunuz sonra da gidip onlara hedeflerin­izi ve yapmak istedikler­inizi anlatıyors­unuz. ■ EN büyük transferim­iz mantalitem­iz. Biz hayal satmıyoruz.

bir potansiyel ki doğru dokunuşlar­la çok çabuk toparlayac­aktır. Beceremese­k de yapmak için uğraşıyoru­z. ■ Tribünlerd­en endişemiz yok. En kötü 10 günde tribünler eski haline gelir. Spor markası bir ülkenin

tanıtımına büyük katkı yapıyor. ■ Hangi takımı tutarsanız tutun herkes hakemden şikayetçi bu konu da önemli. ■ TFF’de neden sadece büyüklerde­n temsilci var. Diğer takımların günahı ne?

 ??  ?? FOTOĞRAF: TURGUT DOĞAN
FOTOĞRAF: TURGUT DOĞAN
 ??  ??
 ??  ?? Koç’a servise gelişte yazarımız Gürcan Bilgiç eşlik etti.
Koç’a servise gelişte yazarımız Gürcan Bilgiç eşlik etti.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye