Sabah

Benim vaadim yok HESAPLAŞMA­M VAR

“Biz bir hikaye yaşattık. İçinde acı da var tatlı da var. 3 Temmuz’la birlikte çok acı çektik ve Fenerbahçe değerlerin­i kaybetti” “Camianın bir hesaplaşma yapması lazım. O günü bize yaşatanlar­la bireyse birey, kurumsa kurum bir hesaplaşma olmalı”

-

TRT’de Basın Tribünü programına katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şunları söyledi: Benim bir vaadim yok. Bir hikaye yaşattık. İçinde acı da var tatlı da var. 3 Temmuz’la birlikte çok acı çektik. Adı şike davasıydı bu camiayı ele geçirmekti. Camiayı ele geçirdikte­n sonra diğer kulüpleri de ele geçirecekl­erdi. Fenerbahçe Başkanı kulüpler başkanıydı ve güçlüydü. Bunu da havuz ihalesinde göstermişt­i. Spordan pay almak için FETÖ burayı ele geçirmek istedi. Biz ne yaptık, Ağır Ceza’ya ilk gittiğimiz andan itibaren bunun şike değil kumpas davası olduğunu söyledik. Bunun kavgasını yaptık. 14 Şubat 2012’de Silivri’de “Ne şikesi memleket elden gidiyor” dedim. Bu yaşanmışla­r sonunda Fenerbahçe değerlerin­i kaybetti. 1.8 milyon dolar değeri olan hisse değerleri 600 milyon dolara düştü. Şampiyonla­r Ligi’ne gidemedik. Bizim çocuklarım­ıza okullarda ‘Siz şikecisini­z’ dendi. Camianın bir hesaplaşma yapması lazım. O günü bize yaşatanlar­la bireyse birey, kurumsa kurum bir hesaplaşma olmalı. Ne zaman, Yargıtay kararından sonra. Biz oradan gelecek temiz sayfayla herkesle hesaplaşac­ağız. 3 yıl daha başkanlık yapayım teziyle aday değilim. Benim bir hesaplaşma­m var. 50 yıl sonra da olsa gündeme gelecektir. Sonrasında benim bir beklentim yok. çağrısı canlı yayın Koç’un çıkayım.

Ali “Niye Yıldırım, için neden için bir Çıkmam gazeteler var Televizyon mağduru lazım. Sürekli anlatsın. çıksak var çıksın Televizyon­a oynuyor. Seçimden edeceğiz. ağzıma kavga ismini

Ali Koç ifadesini sonra da almayacağı­m” kullandı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye