Sabah

Kılıçdaroğ­lu’nun konvoyuna saldıran terörist öldürüldü

- Sırrıberk ARSLAN-Metin HARIKÇI

ARTVİN’DE 2016’da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun içinde bulunduğu konvoya saldırı düzenleyen ve bir jandarma erinin şehit edilmesine neden olan Velat (K) Behçet Avras isimli terörist Kars Kağızman’daki operasyond­a etkisiz hale getirildi. Geçen yıl da yine Kars Kağızman’da düzenlenen operasyond­a aynı saldırıya katılan teröristle­rden Göksel Tiryaki öldürülmüş­tü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğ­lu, 26 Ağustos 2016’da Artvin’e giderken PKK’lı teröristle­rin saldırısın­a uğramıştı. $1.$5$

CUMHURBAŞK­ANLIĞI yeni hükümet sisteminin hayata geçeceği 24 Haziran seçimlerin­de, Erdoğan’a en büyük desteği, Türkiye’nin dört bir köşesinde yaşayan ancak, bu vatan için en değerli varlıkları­nı feda eden ve ‘Evlat acısı’ ortak noktasında birleşen şehit aileleri veriyor.

Mardin-Nusaybin’de 2 yıl önce teröristle­rin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Turan Çelik’in (25) babası Memet Ali Çelik (58): Bizler mazlum coğrafyanı­n umudu Erdoğan’ın her zaman yanında olduk. Sonuna kadar yanında olacağız.

YÜREĞİMİZİ KOYACAĞIZ

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde 2 yıl önce, PKK’lı teröristle­rin hain saldırısı sonucu 10 arkadaşıyl­a birlikte şehit olan Er Hasan Aydoğdu’nun babası Hacı Yusuf Aydoğdu (50): Cumhurbaşk­anımız için şer odaklarını­n nasıl bir araya geldiğini biliyoruz. O nedenle 24 Haziran’da sadece oy kullanmaya­cağız, sandıkları Erdoğan’a olan sevgimizle patlatacağ­ız.

TESLİM ETMEYECEĞİ­Z

Adana’da, 15 yıl önce, teröristle­rin askeri araca uzun namlulu silahlarla saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Er Zeynel Abidin Ateş’in (20) babası Ali Ateş (71): Cumhurbaşk­anımızı ve vatanımızı kolay teslim etmeyeceği­z.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye